mandag 13. september 2010

Litt ekstra plass?

Har du litt ekstra plass hos deg? det har nemlig ikke jeg...

jeg bruker stort sett dagene for tiden på å flytte rundt på møbler og kasser fra ene hjørnet til det andre, fra ene enden av rommet og til den andre! Jeg blir sprø! Det blir tydeligere og tydeligere for meg at jeg er og blir en rydde-freak! Det hadde du vel aldri trodd mamma? Ikke jeg heller - men dette styrer jeg ikke helt selv da... sukk... jeg vil så gjerne se mine ferdige hvite vegger, mitt nyslipte gulv, mitt lekre kjøkken, den herlige gule tapeten.. men alt jeg ser er et flyttelass som har invadert rommene!

Så nå tar jeg grep og selger unna!
Møbler "ala Fjordgata" skal bort.. her er ikke lenger plass til dere, selv om dere er aldri så fine... så om noen har litt ekstra plass til noe "brukt-nytt" og noe sjarmerende "brukt-brukt",
ta en titt på finn-annonnsen her!


12 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Jeg har jo samme sofa selv- haha- med grønt trekk og et i lin. Håper du får solgt unna- nå har du jo virkelig sjansen til å få orden i sysakene- tipper det blir supert tilslutt. Jeg prøver også å rydde- men lett er det ikke;)Venter spent på flere bilder fra leiligheten;)

Marit sa...

Jeg har skikkelig lyst på den lampen :( Men har verken et sted å ha den eller penger itl å betale den. Gleder meg til bilder fra leiligheten!:)

Anonym sa...

hei. jeg så tilfeldig den annonsen din med det du hadde lagt ut for salg. så tenkte jeg å gjøre deg oppmerksom på at disse tivoli lampene selges for 4000 kr og er mye mer verdt en 1500. bare ett tips.hilsen c

Rarerina sa...

det spørs om lampene er "verdt" så mye, eller om det er loppishysteriet som har tatt overhånd... jeg liker ærlige folk som selger gamle ting billig jeg, som ikke skal ha allverdens fortjeneste fordi tingene er IN.
Har en likens lampe som er arvet og den er mer verdt enn penger for meg, Har en venninne som er på utkikk etter skjermer til en slik lampe, hadde det vært mulig å kjøpe det? Eller vet du om noen som selger/ et sted som kan ha?

Synes leiligheten deres ser lekker ut, og liker kjøkkenet (og spes) tapeten veldig godt.mvh Rina

Anonym sa...

Mamma er imponert og stolt over deg.
Gleder meg til og komme på besøk og se hvor ryddig og fint dere har fått det. Mødre slutter aldri og tro på sine håpefulle.

Monicas Univers sa...

Likte godt den rosa sjenken, men kunne tenkt meg et bedre bilde av den om det hadde vært mulig...? :)

Unknown sa...

Åh jeg vil kjempe gjerne ha kjøpt teak barskapet ...men langt med transpport til København + vet ikke om jeg har plass..... Men du får det nok kjapt solgt til andre heldige skal du se :)

Datt sa...

Ah, den nydelige krydderhylla jeg sikla etter hjemme hos deg! Og jeg som er bankrott! Hmmm.... *Sjekker kontoen*

Johanne Brekkevold sa...

Se der ja. Så det var muligens derfor at det rosa skapet havnet på budrunde;) Nå skal det brukes på et barnerom. Barskapet som impulsivt ble med pryder i stuen. Bilder kommer. Blir gøy å følge dere videre.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli