onsdag 15. september 2010

London-tips?

Så glad jeg ble i går!! Sofa, barskap og rosa sjenken ble solgt!! Og for å si det sånn; det ble budrunde på den rosa sjenken!! Det hadde jeg virkelig ikke trodd... hehe. Men den var tydeligvis populær! Fortsatt gjenstår lampen og krydderhylla... så om noen er interessert, se her.

Men, over til noe annet. I morgen vender jeg snuten mot London!!! en langweekend i London hvor det meste er påspandert er akkurat hva denne oppussingskroppen trenger nå.Og som vanlig vil jeg veldig gjerne ha reise- og interiørtips!? Jeg har tenkt meg en tur på Cath Kidston, selv om dette ikke er heeelt min gate, så klarer jeg ikke la være å bli sjarmert av alle de herlige småblomstene og polkadottene! Og så skal jeg en tur innom her og kjøpe en av disse.

Men hva annet? tips mottas med stor takk! Og jeg lover muligens bort en liten London-gave og om noen kommer med et knall-tips!!

16 kommentarer:

Strikkelise sa...

Du må ta deg en tur til Libertys i Regent Street. Det er et gammeldags magasin, med sine egne stoffer og interiørartikler. De ha håndarbeidsavdeling med bl.a. garn også. Og på denne tiden av året har de trolig åpnet juleubutikken i øverste etasje - den er et eventyr!

ZaLa sa...

Notting Hill må oppleves. Veldig spesielt der.
Camden Market er et av de "kuleste" stedene i London. Med punkere og masse masse masse sært og kult å se.

Heidi sa...

Heldiggris! Det er lenge siden jeg var i London sist, men jeg vet at et besøk i Camden Market hadde ståt på planen hvis jeg skulle dit.

idyll sa...

Ha ein fantastisk tur!! Jeg tar gjerne imot reisetips av den erfarne globetrotter etterpå.. Min tur i november:)

Hvite tulipaner sa...

Dra på Spitalfield Market som er rett i nærheten av Liverpool Station, her er nettsiden med masse info: http://www.visitspitalfields.com/

Ellers er det en gate som er parallellgata(?) til Oxford Street,husker ikke navnet på gata men der er det masse interiørbutikker i hvert fall. Zara Home, Next Home, Bo Concept +++

Jeg skal til London om ikke så lenge og gleder meg:)
God tur!

Hvite tulipaner sa...

Tottenham Court Road heter gaten:)

Janne sa...

God tur, det hørtes herlig ut!
Dessverre ingen tips å komme med, men regner med du kan gi noen når du er tilbake;)

Klem

ABE sa...

Avdelingen har skrevet flere innlegg om sine Londonfavoritter. Vi er der et par ganger i året og storkoser oss hver gang.
Mint (trendsettende interiørbutikk som svært mange designere besøker for å selv bli inspirerte). Ligger i nærheten av Victria and Albert Museum.
Heals og Habitat tilbyr designmøbler og ligger i Tottenham court road.
Skandium tilbyr skandinavisk design og ligger i Marylebone High Street. I samme gaten ligger et av utsalgene til Terence Conran. Du finner også et Cath Kidston utsalg, samt to butikker i kjeden White Company (en skjønn butikk for barn og en enda skjønnere for kvinner og interiør) i Marylebone High Street. Går du nedover derfra til Oxford Street finner du f.eks Selfridges, som er en utrolig kul liten butikk i inngangsetasjen. der selger de designklassikere fra Rubriks kube til Colaflasker. I Oxford street finnes også Debenhams hvor "designers at Debenhams" har mange fine interiørprodukter. Lenger borte i gata ligger John Lewis hvor du blant annet får kjøpe sengetøy og andre produkter fra Orla Kiely. Aram store ligger i Aldwych og har masse bra design. De trekker fra vat'en, så ting koster en del mindre her enn i Norge. Besøk også baren på hotellet One Aldwych. De har en diiiger åre midt i lokalet og er et fint sted for en drink eller to. I tillegg anbefaler jeg kjelleren på delikatessevarehuset Fortnum and Mason. der har de små smakebiter med mat samt winetastings til en ok pris. Beøsk for all del resten av varehuset også for stæsj til kjøkkenet og god mat. Harvey Nichols i Knighstbridge haren kul restaurant på toppen, samt et utsalg som selger masevis av gode teer og fine alu-fargede bokser. Det slår meg plutselig at jeg er virkelig travel når jeg er i London....
Få også med deg museet Tate Modern. ta den kule Damien Hirst pregede båten fra Parlamentet og opp, så kan du også krysse av på tur på Thames-elven. Jeg er ikke noe særlig fan av markeder, men på Camden markedet finner du masse typografisk stæsj. Ha en fiiin tur.

ABE sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ABE sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lisa Kjellerød sa...

Columbia rd flower market on Sunday mornings only, 6am-2pm. Spitalfields Market on Thursday for the fleamarket and Borough Market on Friday (its open other days but friday is the best) Breakfast at leilas on Calvert avenue (the ham and eggs are lovely!)
Portabello Rd on Fridays as the market is best on Friday. Enjoy! I miss London sooooo much!

Anonym sa...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#17863]buy accutane online[/url] - buy accutane online , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#7114 buy accutane online

Anonym sa...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#16402]order lasix[/url] - lasix online , http://buyonlinelasixone.com/#11789 cheap lasix

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli