mandag 4. oktober 2010

Figgjo med mere - til salgs!!

Hei alle lesere!!

Vi har fortsatt litt igjen i kassene våre å selge. Går da ikke an å spare på alt har vi funnet ut. I tillegg er det så fin unskyldning for å kjøpe nytt, når alt det andre er solgt ;-)

Vi har bl.a. et kjempefint Figgjo service i mønsteret "Sissel" som vi selger. Komplett teservice og litt andre deler.

Noen retro-tapeter er og bare å få unna, sikkert noen som kan ha glede av dem? kontra at de ligger i en kasse hos meg...


Krydderhylla fikk vi henvendelsesr på i forrige runde, men ingen som til slutt dukket opp. Så nå har vi satt ned prisen og kanskje er det noen der ute som vi slå til? Den er jo bare så nydelig!!


Og så har vi en del kasser med diverse.. kall det gjerne "Lykke-kasser" eller "Forundrings-kasser", hehe.. for det er litt av hvert oppi dem. Noe av kjente merker som Figgjo og Stavanger Flint og litt annen pynt og nips.
Hvis det er noen som ser noe de har lyst på så går det enten an å ta kontakt via finn-annonsene eller sende mail til kristine@urbanretro.org.

7 kommentarer:

Charlotte Hustad sa...

Ah! De rammene ar jo AKKURAT det jeg er på jakt etter for øyeblikket. Jeg sender deg en mail:)

(eddas) sa...

selger du alt dere har...så mye fint..
eddaKlemmer

Pia sa...

He he, den finnannonsen så jeg på tidligere i dag, faktisk, den med rammene! Men de er vel solgt nå?

sMarte sa...

Hadde gjerne tatt den krydderhylla hvis det ikke hadde vært for at den befinner seg i Trondheim... Akk :)

IngJoh sa...

Åhjeg skulle så gjerne hatt den krydderhylla.. men jeg bor også i feil del av landet. Den hadde gått rett inn på kjøkkenet mitt.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli