onsdag 6. oktober 2010

Lameller, peis og garderobeskap

Det skjer litt fremgang i leiligheten for hver dag som går. Rart hvordan arbeidet liksom stagnerer litt etter innflyttning. Men, vi må jo leve litt og innimellom all oppussingen!

Denne uka har vi blant annet prøvd oss på lameller fra Jysk. Planen er å ha lameller på to av vinduene og foran verandadøra. Vi ble praktisk talt advart mot bruksanvisningen av den ansatte i Jysk-butikken. "Sett dere godt ned i sofaen mens dere leser bruksanvisningen..." Den første lengden greide vi få opp relativt lett. Skinna som lamellene henger fra hadde lik lengde som vinduet, og derfor trengte vi ikke kappe den til... Gruer meg til neste da, den må vi muligens kappe...Veldig fornøyd med resultatet!!

Vi har og fått på plass skyvedører til garderoben som snekkeren vår har bygget inn i veggen. Dørene er kjøpt hos Garderobemannen, og de var faktisk overraskende billige. Prisen for 2 dører, på mål, hvor en konsulent fra Garderobemannen til og med kom hjem til oss for å ta målene, ble billigere enn en løsning fra Ikea ville blitt!En dør med speil og en som er helt hvit, og den har jeg litt andre planer for!

Denne uka skal vi og få den nye peisen vår på plass. Den heter Smarty og er fra Nordpeis, kjøpt på Byggmakker.


Som dere ser ligger den fortsatt litt henslengt på ryggen i stua vår, men i morgen er det opp og stå!
Så må jeg bare lære meg å fyre i peis da...

15 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Ja det er godt å kunne leve litt også mellom all oppussningen ;)
Så fint det ble, og gleder meg til å se din plan for den hvite garderobe døren....
Ha en fin kveld
klem victoria

IngJoh sa...

tusen takk for titten, Kristine,lamellene var smekkert, men hvorfor lot du de ikke like godt gå helt ned til golvet, ja det er kanskje litt upraktisk mht støv kanskje. Men anyway, dritlekkert ble det. Har sansen for lameller, jeg. Og så peis da, så koooselig. Peis det ønsker jeg meg også, med tiden.Er liksom så koselig.

Jane sa...

Man må kunne ta noen velfortjente pauser innimellom oppussinga, og bare gjøre noe helt annet. Da kan man gå på med ny giv senere ;0)
Blir jo kjempe fint :0) Blir spennende å se når dere får vedovnen på plass. Kjempe koselig med vedovn synes jeg. Høre det knitrer i veden, og sitte å se på flammene. Kos <3

Ha en fin dag.
Klem Jane.

T:o)ve sa...

Peisovn er deilig, og jeg går nå og venter på at vår skal komme :) 2-4 ukers ventetid er laaang tid på høsten... Men nå er ved i hus så da er det bare ovnen igjen.
Lykke til videre med oppussingen, gleder meg til å se planene med den hvite døra :)

PS! Si fra om dere tar turen ned til Rotvollfjæra på tur med den firbeinte,- vi bor rett ved ;)

Tante milla sa...

Hei! Virker som du er veldig fornøyd med den snekkeren din, så jeg lurer på om du kan fortelle hvem du har brukt? Vi har også noe som skulle vært gjort i huset vi holder på å pusse opp, men synes det er vanskelig å velge håndverker bare utfra et navn og nummer i telefonkatalogen.

Hilsen Milla

Kristine sa...

Milla: send meg en mail :-)

Anonym sa...

Lamellene ble veldig stilig når de kom opp. Peisen så snedden ut og passe stor ut fra plassen dere har til rådighet der den må stå.
Tenker dere ser frem til en god ferie nå..
Klem mamsen

Fargebarn sa...

Så spennende med oppussing. Kjekt å følge fremgangen. Lamellene ble bra. Vi har kjøpt de fleste på living. Måtte kappe, men det var ikke så vanskelig. Eneste er om en skal bruke metallsag, så kan en bli stående ei stund. Vi brukte til slutt vinkelsliper.

Datt sa...

Oi, så kult det ble med lameller! :-O Digger det! :-D
Hehe, lære å fyre i peis, skal nok være overkommelig! :P

Anonym sa...

Utrolig kult bord du har!! :) Liker stilen din kjempegodt :)

Anonym sa...

Hvorfor monterte dere ikke lamellene i vinduskarmen?
jeg jobber med montering av lameller skjønner du :)
Hvis dere gjør det, vil det bli utrolig knall!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

شركة زهرة العلا sa...

شركة تنظيف بيارات بالخبر
شركة تنظيف بيارات بالرياض
كشف تسربات المياه بالجبيل
تسربات المياه بجدة
افضل شركة عزل اسطح بالدمام
شراء الاثاث المستعمل بالرياض
شركات نقل العفش بالرياض
شركات نقل العفش بجدة
شركات التنظيف بالدمام
شركات التنظيف بالطائف

kLINIK oBAT mANJUR sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli