tirsdag 12. oktober 2010

Retro bord og Cathrine Holm

Jeg må nok reklamere litt for enda en Finn-annonse.
Skjønner veldig godt om mange begynner bli lei disse annonsene nå ja, vi er litt lei her i gården og om det er noen trøst, hehe.

La det være en advarsel for eventuelle "nybegynnere" innenfor loppis-avhengighet!
Jeg vet hvordan det er nemlig.. du finner alltid en unnskylding til hvorfor nettopp det bordet, den lampa, den vasen, den lysestaken eller den kakeboksen vil være helt perfekt på kjøkkenet, stua, hobbyrommet, barnerommet osv. Og den kan jeg jo male litt på, og den trekker jeg om med et nytt stoff og så spraylakerer jeg bare den der hvit, gull, sølv osv...
Noen som kjenner seg igjen?

Noen har det sånn resten av livet har jeg forstått... hehe. Jeg derimot er litt ferdig nå.

Ferdig med søte roser, slitte kanter og flassende maling..
Ferdig med å kjempe seg frem tidlig lørdagsmorgen, når jeg egentlig burde sitte hjemme i godstolen med en nydelig latte og VG Helg..
Ferdig med å samle boden full av all slags duppeditter som jeg innerst inne vet bare kommer til å bli nok et overhengende prosjekt som kanskje aldri blir ferdig..

Og derfor selger vi nå unna det aller meste.
Og helt ærlig så er det litt deilig... Vi har slått gjennom med hard hånd,
selg den og den og den!!

Noe litt mer trist enn andre ting. Men min konklusjon: alle disse flotte tingene fortjener bedre enn å bare stå stuet i et skap eller en kasse fordi jeg liker å samle på dem, fordi jeg blir glad i tingene mine og gjerne tror at de lever litt og blir litt glad i meg igjen!?

Derfor håper jeg det finnes noen fine folk der ute som kan gi disse tingene nye hjem?Lite respatex bord, Cathrine Holm kjele
og et kjempefint teak sofabord!

Eller send mail til kristine@urbanretro.org

Og bare for å la det være sagt; vi er fortsatt litt retro hjemme hos oss.
Jeg får fortsatt hjertebank av retro-stoffer!
Sofabordet vårt er et teak-bord!
Spisebordet vårt er teak-bord med stoler til!
Den gule tapeten i spisestua er absolutt retro-inspirert!
Mr. Smeg har sine lekre linjer fra de glade retro-årene!

Bare så det er sagt :-)

9 kommentarer:

Project Vibes gate sa...

jeg forstår deg godt, vi har det på samme måte i den nye leiligheten vår. Vi har liksom blitt litt mer "voksne" i stilen om man kan si det slik.. anyways, våre gamle kjære lopper er fremdeles vakre, men de står desverre og støver ned i kjellerboden... :(

Unknown sa...

Jeg kan følge deg... har heldigvis ikke så mye da jeg er for doven til å stå opp tidlig i helgene...men har noen prosjekter jeg burde gå i gang med...men sommeren gikk for fort og nå er det vel for kaldt/mørkt til å male møbler i kjelleren?

Janne sa...

Hei Kristine:)
Så fint dere begynner å få det. Artig å følge med! Jeg er på jakt etter et nytt sofabord, teakbordet så ut til å kunne passe. Er det solgt? Og eventuelt, er det i god stand?

Klem, Janne

Nenne sa...

hei

er ikke sofabordet solgt, så vil jeg veldig gjerne ha det!!!!!!!!!
vørt på utkikk etter et sånt et lenge.........

Janne sa...

Hei igjen:)

Foren er noe bedre, men fremdeles ikke i toppslag. Loppiser er derfor ikke prioritert for min del heller i år, ligger heller på sofaen enn å sloss med gale damer i loppekø;) Ha en fin-fin dag i regnværet! Tipper bordet er hentet og solgt, jeg kommer nok over noe etterhvert:)

Klem

Kathrine Kristiansen Illustrasjon sa...

Akkuratt slikt et sofabord er jeg på jakt etter! Vanskelig å finne såpass kort bord.

Regner med det er solgt?

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli