tirsdag 16. november 2010

Hobbyfotograf i magen?

Går du med en hobbyfotograf i magen?
Det gjør nemlig ikke jeg....

I mai kjøpte jeg meg speilrefleks med stor entusiasme og tro på at jeg skulle bli en skikkelig bra amatørfotograf! En lekker Canon EOS 450D ble kjøpt inn og så var jeg på kurs! Men, jeg må ærlig innrømme at det for min del har blitt litt mer "styr" å dra med seg kamera på tur enn jeg føler glede ved å ta bildene. Og så har det vel vist seg at jeg ikke helt klarer interessere meg for alle finesser og stilige funksjoner som finnes tilgjengelige i kameraet for å klare ta supre bilder.

Så, nå selger jeg Canon kameraet...
1 stk Canon EOS 450D - knapt brukt til salgs!


Utsalgsprisen min er 3700,-, og da får du med både bæreveske og et minnekort på 4GB.
Så om du lenge har hatt lyst på et kjempebra speilrefleks, mens syns det er bittelitt, for dyrt er tiden inne for å slå til nå! Min tidligere nabo som er kjempeflink fotograf, (hun tok blant annet disse bildene av meg og mannen) anbefalte dette kameraet på det varmeste.


Send meg en mail til kristine@urbanretro.org om du er interessert. Jeg kan gjerne pakke det godt inn og sende med post mot at kjøper betaler frakt!

SOLGT!

11 kommentarer:

Ingrid Riddervold sa...

Minnekortet er vel heller 4 GB? :-)

Kjenner meg igjen i å drasse på kameraet, men for min del har det gått opp og ned. I perioder har jeg tatt 50 bilder hver dag, så går det et halvår uten noe igjen.
Håper du finner en ny hobby :-)

Maria sa...

Hadde jeg ikke allerede hatt kamerahus og etterhvert en god del objektiver, så hadde jeg nok kanskje hevet meg på kjøpet. :) Lykke til med salget.

Løvinnen sa...

Jeg kan gjerne tenke meg det, men da kan jeg bare kjøpe det når jeg får lønning igjen i desember:)

Unknown sa...

Hei hei!

Jeg titter bare innom i dag for å fortelle deg at det er noe til deg på siden min ;)

Synes bloggen din er helt super, og alltid like spennende å titte innom her!

Ha en fin tirsdag videre :)
Klem Hverdagsspiren

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei knuppelupp:)

Jeg savner deg!!!! Har tenkt MASSE på deg, og hadde blant annet slengt meg på bloggtreffet du var med å arrangere-hvis det ik hadde vært for at den uka var ganske hektisk for meg....Og NYDELIG bilde av dere fra bryllup..Dyktig fotograf og lekkert par:):)

Gleder meg til å klemme deg og nelson (og han andre og, elvfølgelig- hvis han vil ha enklem, hehe:)om ikke så lenge!?:) Veldig klar for juleverksted nå ja, og kanskje ny karamell-produksjon?:)

Lekkert kamera, men litt komplisert for meg tror jeg (til at jeg gidder å lære meg ting og tang, er vel litt sånn; "trykk på en knapp, så blir det bilde..hehe"
Håper du får solgt det kjapt:)

Tirsdagsklem så lenge...

ralfefarfars paradis sa...

Åh- jeg er så glad for at jeg kjøpte speilrefleks- hvis ikke måtte jeg neste ha gitt opp å blogge- men jeg tar jo mest bilder i og rundt huset da- jeg drasser det ikke så mye rundt- jeg har faktisk ikke kjøpt kameraveske engang- men nå lurer jeg på om jeg må få meg en ekstern blitz- så det kan jo være et ønske til jul. Er du virkelig sikker på at du skal selge?
Håper du har ei fin uke- gleder meg til flere bilder fra leiligheten- dere er sååå flinke;)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli