torsdag 11. november 2010

snikkikk gjerne i stua mi...

Nå er det så lenge siden jeg har vist noe fra leiligheten at nå er det på tide! Har liksom fått det for meg at alt må være så ferdig og stylet før jeg viser noe...hehe. Det er vel litt sånn her i bloglandia...

Her om dagen hørte jeg et godt ordtak: "Djevelen sitter i detaljene..." Og det stemmer hos oss i alle fall. Det som tar lengst tid er alt småarbeidet. Så det snirkler seg bare sakte men sikkert fremover. Og stua mangler følgelig viktig styling...

Viser dere likevel noen bilder fra stua...


Lysestaken er nyinnkjøpt i dag! Har drømt om den i månedsvis, men syns den var litt for dyr. Rare greier når man stikker utenlands og gifter seg, man får gaver likevel! Og for penger i bryllupsgave ble denne herligheten endelig min.. eller vår må jeg vel si!


Den nydelige lampa i furu er kjøpt hos Utopia Retro Modern i Oslo. En herlig retro-sak fra 60-tallet!
I bakgrunnen er det pute fra Ferm Living og fra Miss Print. Puta fra Miss Print har samme print som tapeten i spisestua.

Denne fantastisk kule stålampa er kjøpt hos Værnes Elektriske i Trondheim. Usikker på hva den heter... Godstolen gleder jeg meg til å ta i bruk. På veggen i bakgrunnen er wallstickers fra Ferm Living.

Den kule klokka som i sin tid ble kjøpt på Kremmerhuset, er en av de få tingene som har følgt oss videre fra forrige leiligheten. Liker å starte med blanke ark!!


Den grå sofaen er den ene grønne som vi hadde i forrige leiligheten, men med nytt trekk. Noen ganger må en jo bare digge Ikea!!
Den brune skinnsofaen er og en gammel retro-lekkerbisk. Et skikkelig kupp kjøpt på finn.no for 500 kr!

Som dere ser er det litt "glisset" enda, men kjenner at jeg allerede har blitt veldig glad i min nye stue!!!
I morgen går turen endelig til Stavanger og hjemlige trakter. Famile- og gode venninner-tid....
God helg!!

14 kommentarer:

Yvonnes Ymserier sa...

Kjempefint hos deg! Digger furulampa, lysestaken og den herlige Finn-sofaen :) Tøffe kombinasjoner har du! Torsdagsklem

Jane sa...

Jeg synes det ser ut som dere begynner å få det kjempe koselig jeg :0) Tar alltids litt tid før man får alt på stell, men morsomt og ha noe å pusle med også.

Klem Jane.

an-magritt sa...

Deilige bilder! Og så mange vakre ting. Jeg er ny i bloggverden jeg, og samler på fine blogger. Følger deg gjerne videre.

Mange klemmer
An-Magritt

IngJoh sa...

Å skal du hjemover, hadde vært kjeempekoselig om dere ville komme denne veien på besøk også men det er vel ikke så lett tenker jeg hvis dere flyr, det er jo et stykke fra Stavanger til Kr sand. Stua di er kjempekos, jeg digger stilen din, den er så spennende!

ralfefarfars paradis sa...

Stilig stilig- liker så godt den brune skinnsofaen- og nå fikk jeg jammen lyst på nytt trekk til ikeasofaen- jeg har jo grønt og linfarget fra før- i alle fall lekkert med grått!! Herlig lysestake;)

Maria sa...

Så stilig det var :) God tur til Stavanger :)

Hege sa...

Så flott :) aldeles nydelig den lysestaken!
ha en god helg og god tur til herlige Stavanger.

Marianne sa...

Riktig koselig og fint!! Stili lysestake!! Blikkfang!

House of Dogs sa...

Utrolig fin og stilig stue dere har fått:) Er ikke noe bedre enn å ha en god sofa og synke ned i og nyte synet av den flotte leiligheten dere har jobbet så hardt med:) Og alt trenger ikke være perfekt med en gang, viktig å huske at et hjem blir til over tid;) Lekkert er det hvertfall blitt hos dere!

Ønsker dere en strålende uke!

Klem

nr14 sa...

Takk for titten...blitt veldig flott:) Gulvlampa er kjempestilig:)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli