fredag 10. desember 2010

Nytt kamera!

Speilrefleksen min som jeg ville selge ble solgt ganske raskt! Og i det jeg og kjøper ble enige på mail om salget fylte jeg handlekurven min på pixmania med nytt kamera. Valget falt på et Olympus PEN kamera. Dette er en ny type kamera som hverken er speilrefleks eller kompakt kamera. Det er rett og slett det beste fra to verdner! Det gir fantastiske bilder, som et speilrefleks kamera, samtidig som det er lite og håndterlig, som et kompakt kamera! Om du vil lese mer om kameraet kan du lese denne testen.

Jeg har (selvfølgelig) ikke hatt kjempegod tid til å sette meg grundig inn i det, men har fått testet det litt hjemme i leiligheten. Her følger noen testbilder...

Kameraet har mange kule "art" funksjoner!
Lekker makro-funksjon!

Og sånn ser herligheten ut! Endelig noen som har skjønt det.. morsom retro-look på kamerat og HVIT!!! 
I helga skal jeg male en vegg på det som skal på soverommet vårt, industriell grå!!
Håper det blir vellykket!

God helg!

16 kommentarer:

Skjerstad sa...

For en herlig blogg du har :) Jeg legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg ! :) Flotte bilder :)

Ønsker deg ei fin helg :)
Klem fra Janne

Ceropegia sa...

Gratulerer med nytt kamera!
Selv har jeg speilrefleks,men har ikke lest ut hele instruksjonsboka...;)litt dumt akkurat det da...for det finnes sikkert mye nyttig informasjon der...til helga kanskje...;)

Ei riktig god helg til deg:)
Klem

Maya: sa...

Jøssda, jeg ser jo på bildene her at det er bra kvalitet! Skarpt og fine farger. Grattis med nytt kamera! Og stilig hylle under her også:)

Adventsklem fra maya

Maratonjenta sa...

Åå, nå ble jeg inspirert til kamerakjøp! Mannen min er fotograf og vi har bestandig sverget til Nikon, men nå kjenner jeg at dette kameraet virkelig hadde vært noe. Så skarpe bilder og kule art-funksoner. Jeg er ingen stor netthandler, men det lønner seg sikkert å handle på de sidene.

Jeg tok bilde av min opphengte trollhassel igår, men resultatet bli ikke like bra som ditt nei...

Takk for tipset, nå står Olympusen øverst på min julegaveønskeliste:-)

Adventsklem fra Maratonjenta!

Datt sa...

Yay, knallkult kamera, grattis! :)

an-magritt sa...

Jeg sier bare WOW!!! For ett FLOTT kamera! Åh, heldige du! Gleder meg til mange flotte bilder.

Ha en deilig kveld, kjære du!

House of Dogs sa...

Ohh..det ble jo kjempe flotte bilder!! Tror jaggu meg et sånt kamera havnet på ønskelisten min også;) Synes nemlig det er noe herk å dra med seg speilrefleksen over alt:P Gleder meg til å se den ferdig malte soveromsveggen:) Tror det blir kjempe lekkert! Nå skal jeg gå å male litt mer på min sorte vegg;) Hihi..

Ønsker deg en kjempe fin dag!

Klem

ralfefarfars paradis sa...

Gratulerer med nytt kamera- flotte bilder det tar;) Hvordan går det med veggen- hørtes ut som en spennende farge!!

designhund sa...

Å lekkert kamera - har akkurat sendt en bestilling til FOTO.VIDEO, får nøye meg med et nytt objektiv til speilrefleksen.
Når jeg skroller litt på din blogg ser jeg du har en Fransk Bulle, akkurat som min Edwin:-) Samme fawn nyanse, herlig!
Klem fra Tone

63 grader nord sa...

Har snakket om å selge kamera mitt i over ett år no, men det er et Canon 350 D. Regner det som såpass "gammelt" no at jeg får vel ikke solgt det. Hvor solgte du ditt? Skulle kjøpe et canon 550D men ville vente til prisen sank litt, og så kom jo disse "superkameraene" da ;0)
Og så måtte jeg vente til de ble gode nok - og det høres ut som de er blitt det. Men har fått råd om å vente til canon kommer med ett som er bra, for da kan jeg bruke de gammle linsene mine...Ja, ja . lurer på om jeg får kjøpt meg nytt kamera jeg - hihi.
Men ble jo litt fristet no da.

De lysestakene dine har jeg vært å sett på i butikken, kjempefine!

ha en fin dag!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Suwun booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung badhe sebar kabar kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo monggo dipun

tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape

monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara-menghilangkan-ambeien-alami
cara-mengobati-ambeien-paling-ampuh
cara-mengobati-ambeien-dengan-alami
cara-menyembuhkan-ambeien-berdarah
cara-mengobati-ambeien-bagi-orang-hamil
cara-cepat-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-bengkak-ambeien
cara-menghilangkan-benjolan-ambeien
cara-mengobati-ambeien-ibu-hamil
bagaimana-cara-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-ambeien-dengan-cepat
cara-mengobati-penyakit-ambeien-tanpa-operasi
cara-mengobati-ambeien-parah
cara-mengobati-wasir-pada-ibu-setelah-melahirkan
cara-menyembuhkan-ambeien-pada-saat-hamil
cara-mengatasi-wasir-yang-berdarah

Reseller De Nature sa...

Jual obat herbal de nature asli untuk berbagai penyakit kelamin dan sebagainya
gejala kutil kelamin atau jengger ayam
cara pengobatan kutil kelamin dengan
obat untuk penyakit kutil di kelamin
Obat herbal selain kimia untuk kutil kelamin pria yang ampuh
Cara terbaik untuk pengobatan kutil kelamin tanpa operasi
Obat paling ampuh atasi kutil kelamin wanita
Cara penyembuhan kutil di kelamin
Cara pengobatan kutil di kelamin
Obat kutil kelamin resep dokter
Cara herbal mengobati kutil kelamin
Cara mengatasi kutil kelamin pria
Cara mengobati kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin
Cara mengatasi kutil pada kelamin pria
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin
Cara menyembuhkan kutil pada kelamin pria
Cara alami menghilangkan kutil pada kelamin
Cara mengobati penyakit kutil pada kelamin pria
Cara menghilangkan kutil di sekitar kelamin
Cara menyembuhkan kutil kelamin secara tradisional
Cara mengobati penyakit kutil kelamin secara alami
Cara mengobati kutil kelamin secara tradisional
Cara menghilangkan kutil kelamin wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil di kelamin wanita
Cara menghilangkan kutil kelamin pada wanita
Cara mengobati kutil kelamin pada pria
Obat kutil kelamin apotik
Obat kutil kelamin di anus

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini