mandag 24. januar 2011

Arbeidsrom - Del 2!

Siden forrige innlegg har jeg holdt på inne på arbeidsrommet, ikke så mye hver dag.. men jammen blir det ikke ferdig til slutt, selv om det går saaakte ja! Nå er det enda ikke helt ferdig, men tenkte jeg skulle vise dere litt likevel.


Alle stoffene mine er nå kommet på plass... det er fortsatt en del som ligger i 2 kofferter, stort sett er det masse småbiter som jeg ikke helt orker å brette og fargekoordinere. Det er jo litt av en jobb det og!

Brette, brette, brette....jammen har jeg mye rart! Heldigvis mye fint og!

Kjenner jeg blir litt våryr av alle disse herlige fargene og mønsterne!!
Dymoen har og fått jobbet litt! Det er virkelig praktisk å merke alle eskene!Her ser dere hele arbeidsbenken vår. Er så fornøyd med denne!

Den er litt "hjemmesnekret". Benkeplaten er kjøkkenplater fra Ikea. I bakkant er de festet på lister, og i fremkant har de fått stålbein, og fra Ikea. Skuffeseksjonen er fra samme sted. Etter hvert skal vi få oss noen ordentlige stoler og. I benkeplaten har vi borret hull slik at ledninger kan enkelt komme til stikkontaktene. Veldig praktisk!

I morgen skal jeg vise dere noe enda mer praktisk, hvordan vi har plassert alle tekniske duppedinger som pc, dekoder, ruter, ekstern harddisk osv. Høres kanskje ikke så "sexy" ut i interiørverden, men vet dere hva som blir sexy, hvor lekkert det blir når alt av stygge, svarte ledninger er gjemt bort!! Og det må jo vi interiørdamer like??

25 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

For et fantatsisk arbeidsrom..
Flotte hyller du har fyllt med de lekreste stoffer..
Og skjønne uglene dine sm dukker opp innimellom ;)

FLOTT :)

Vigleik sa...

Det ble virkelig flott og godt med system i ting og tang. Jeg syns det er super kult når man kan sortere etter farger. Det gir en flott visuell effekt.

Dessuten er det sikkert flott med orden i det fine rotet:)

nr14 sa...

Kjempeflott og sirlig orden:) Gjør jo at en har mer lyst til å jobbe der inne også:)

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei gode du:):)

Snakk om orden da, kjempefint blir det!
Sender deg et kjeeeempesmil på en mandag:)

designhund sa...

så flott,
så mange vakre stoffer!
misunnelig

ReVinyl sa...

Så stort og deilig arbeidsrom! OG så inbydende til kreative gleder når tøystykkene ligger pent brettet sammen klar til bruk.

Benken var kjempefin! :)

Høytrykk sa...

Flott arbeidsrom!

Maren - midt på jorden sa...

Så flink du har vært - det må ha vært litt av en jobb! Likte veldig godt arbeidsbenken din, blir nok best når man lager noe selv som passer akkurat til ditt behov! Ser at du har en sånn kjekk minikommode fra Ikea. Har du kjøpt den nylig? Jeg finner den ikke lenger på nett, katalog eller i butikken.. Vet du kanskje og hva den heter? Jeg og vil ha:)

Anonym sa...

Dette ser jo kjempefint ut.
Jeg har dessverre mye mindre plass og kjøpte nettopp noen plastbokser å ha stoff i. Det var rett og slett blitt for rotete å ha i hyllene.

Dagny sa...

Å så flott det har blitt! :) Dette er drømmen for ei som meg som har sykroken i stua!!

Turid sa...

Så mye fint du har på arbeidsrommet ditt! :-) Gleder meg veldig til å se og høre om hvordan du har gjemt all båndspaghettien som følger med tekniske dingser :-)

Fauna design sa...

For et fantastisk arbeidsrom! Og alle stoffene da, sikle sikle...

Tove sa...

kjempefint! Og så praktisk også, gleeeder meg til jeg kan begynne å innrede mitt arbeidsrom..
Og de søte uglene dine...:)

klem

Løvinnen sa...

Så flink dere er! Dere to er virkelig to arbeidsjern!:D

Kjempe lekkert med boksene og alle de fine stoffene du har...Aaah!:) Lucky you!
Jeg bestiller deg herved hjem til meg som interiørkonsulent!

Ceropegia sa...

Kjempekjekt arbeidsrom!

Forstår godt at det er mye jobb!!

Ha en fin kveld videre :)

Jane sa...

Det var jammen meg et skikkelig oversiktlig og flott arbeidsrom. Slik ønsker jeg meg også :0)
Der må man jo bare blir über kreativ av og være inne på av alle de nydelige stoffene og fargene.

Klem Jane.

Datt sa...

Holy crap, tror absolutt på at det der var litt av en brettejobb!! Men så fint som det ble! :D

Anonym sa...

Så flott arbeidsrommet ble.Dette er vel svaret på at selv den som var mest rotete og usystematisk i de travle ungdomsår, kan bli den mest ryddige og strukturerte..
Klem fra stolt mamma :-)

Littlew sa...

Lekkert rom - her regner jeg med du får laget masse fint :)
Kunne godt ha tenkt meg et sånn rom jeg også :))

Fargebarn sa...

Fantastisk arbeidsrom. Blir grønn av misunnelse her. Jeg må ha lukkede skap selv, siden jeg ikke er den flinkeste til å holde orden. Skulle ønske jeg var det, fot de fargerike stoffene blir man jo glad av å se på.

Maria's Whims sa...

Så flott syrom du har :) Ikke minst falt jeg for deres løsning med det jeg antar er plass til kjæresten ved siden av! Akkurat slik skal jeg og min kjære ha det når vi får oss stor nok plass. Vil ikke gjemme meg på et hobbyrom alene... :P

Maria sa...

Dere har så mange fine og lure løsninger. Jeg skulle gjerne laget et hobbyrom til den eldste stedatteren min for hun er så glad i å holde på med håndarbeid. Kanskje vi kan få til en ordentlig god arbeidsbenk når vi en gang flytter inn i større hus :)

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini