mandag 17. januar 2011

Arbeidsrom!

2011 skulle vise seg å være seig på å få igang bloggen igjen! sukk... sånn blir det bare av og til. Når formen ikke er på topp, er bloggen en av de første som lider. Sånn blir det bare i perioder.

Men som jeg sa i forrige innlegg så skjer det saker og ting sakte, men sikkert. Jeg nevnte garderobeløsninger i forrige innlegg. Og de er snart ferdige og på plass. Samtidig holder vi og på å få orden på boden og arbeidsrommet vårt. I ca. et halvt år har boden vært så full at det knapt gikk an å gå inn i den. Den var bare stappa full! Og arbeidsrommet har fungert som soverom. Men nå som det endelige soverommet vårt endelig er i bruk, har vi kunnet komme i gang med å få orden på arbeidsrommet. Sakte, men sikkert er stikkordet...


De ny innkjøpte Billy-hyllene er langt fra ferdig organisert enda. Men vi er i gang! Jeg har masse, masse stoffer som enda er trygt oppbevart hos svigermor som jeg håper å få hjem denne uka.


Det er jo så praktisk å ha alle de fine stoffene liggende åpent og fremme. Enkelt å se mulige fargekombinasjoner, og fin dekorasjon blir det jo og!De nederste stoffene i denne bunken fikk jeg i høst. Vi var og kjøpte en gamme speilkommode hos et ektepar, for svigermor. De hadde selv nettopp flyttet fra et stort hus, til mindre leilighet og måtte derfor kvitte seg med en del gamle, fine møbler. Vi kom i snakk og på en eller annen måte kom vi inn på retrostoffer, retrougler osv. Og den hyggelige damen var sikker på at hun hadde slike stoffer liggende på hytta! Hun fikk adressen min, og en dag i høst han en pose med stoff på ytterdøra vår!! Så herlig!

Til slutt skal jeg vise et bilde av litt av kaoset som egentlig råder i arbeidssonen.....


Ikke bra... jeg håper å få orden på kaoset i løpet av uka!!
En fin uke ønskes alle som titter innom meg!

12 kommentarer:

Heidi sa...

Så flinke dere er! Det er kaos på vårt arbeidsrom. Hyller til kontoret der mye av rotet skal flyttes er kjøpt inn, men ligger umontert. Vi har litt for mye kveldsjobbing for tida. Jeg ser fram til å få det i orden, for nå flyter det av stoffer og symaskiner i andre rom i huset. Kaos avler kaos!

T:o)ve sa...

Heldig er du som har eget arbeidsrom!
Jeg måtte ofre mitt og har nå flyttet inn på 1 kvm under kjellertrappa...
Jaja, får vente til ungene flytter ut, så blir det kanskje mer plass...?
Nei, tror ikke jeg venter, men nyter tiden jeg har med dem istedenfor ;)
Kos dere videre på Tyholt, og ta turen gjerne nedom til Rotvollfjæra om dere skal på luftetur med den firbeinte en gang!

Ha en videre fabelaktig uke!

Sang Tao - Judith sa...

For et fantastisk rom! Et slikt et håper jeg også jeg en gang:)

Sang Tao - Judith sa...

Jaja, du mente hva jeg forstod..;)

Janne sa...

Å, som jeg misunner deg eget arbeidsrom!!! Da vi flyttet inn hit var planen at jeg også skulle få det ekstra rommet som hobbyrom/gjesterom. Men så ble det jo ny bolle i ovnen, og der måtte det ofres. Vel, offer og offer da...men du skjønner hva jeg mener;)
Ser iallefall ut som det kommer til å bli knall hos deg! Gleder meg til å se fortsettelsen:)

Klem, Janne

Elin H. sa...

Åååh så heldig du er som har plass i huset til et eget arbeidsrom :)) Det er drømmen!!!

ralfefarfars paradis sa...

Synes dere er kjempeflinke! Det er klart det går opp og ned- men må si dere har jevn progresjon;) Så mange flotte stoffer du har!! Jeg byttet til meg et retrolaken før jul- men det er også alt jeg har- det blir kanskje ikke så mye spennende ut av det- håper å bli flinkere til å sy i 2011;)

(eddas) sa...

Så deilig med arbeidsrom og så masse hyller:)Og mange flotte stoffer..
ha en fin kveld
klemklem

La luz del norte sa...

Dere er virkelig arbiedsomme og flinke! Jeg er imponert! Håper formen blir bedre snart, da! :)

Ønsker deg en fin uke videre!

Hilsen "Solrosa"

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini