torsdag 27. januar 2011

Gangen!

Idag tenkte jeg å vise dere hylleløsningen vi endte opp med i gangen.

Selve hyllesystemet er fra Ikea og heter Antonius. Veldig enkelt og praktisk å bruke i ulike rom og ulike løsninger. Det er samme som vi har brukt på soverommet for klesoppbevaring.


Nederste hylle er spesialordnet til støvletter. Vi har kjøpt en gardinstang og støvlettoppheng er kjøpt på nettet fra USA. Akkurat i farten klarer jeg ikke huske hvor, men om noen er interessert i samme, så send meg en mail så skal jeg lete frem linken! Veldig praktisk dette her. Er veldig vant til irriterende støvletter som bare slenger og ikke holdes bra. Så dette er absolutt en positiv forandring!


På hyllene er diverse kurver og bokser fra Kremmerhuset, Søsterene Grene og Jysk kjøpt inn for oppbevaring av nøkler, votter, luer og til og med Mr. Nelson har fått sin egen kurv!

God Torsdag til dere som titter innom!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det super orden gitt!

Det støvelopphenget har jeg sett flere steder i det siste, det er jo utrolig smart! Skal ha det i bakhodet når vi skal fikse opp vår hall på vårparten.

Men du, de hvite (tre?)kassene som står i hylla, med slike hull i sidene, hvor har du kjøpt de? Jeg har vært på jakt etter noe lignende lenge, men ikke funnet.

Ha en fin torsdag videre! :-)

- Janne

Kristine sa...

Hei Janne :)
Kassene er kjøpt på Kremmerhuset. Begynner bli noen uker siden, og vet ikke om de finnes på alle.. Disse er kjøpt på den som ligger i Olav Trygvasonsgt. i Trondheim!

Kirsti sa...

Så utrolig smart det var med støvlettopphenget! Hos oss ligger jo alt bare å slenger... Det ble veldig fint.

Løvinnen sa...

Lekkert! Elsket støvlettopphenget:)

ReVinyl sa...

Kjempepraktis og smart! Me like ;)

ella sa...

Kjempedeilig med god oppbevaringsplass! Spesielt godt å få en fornuftig oppbevaring av støvletter :-) Vil gjerne ha linken til klypene... Hvis mulig? Takker og bukker for at du deler tips med oss.

ella

Jane sa...

Kjempe praktisk og enkel løsning, men som fungerer til tusen. ;0) Likte det støvelopphenget ditt. Hadde vi bare hatt plass til noe liknende så skulle jeg vært kjempe glad.

Ha en fin dag,
Klem Jane.

små og store drømmer sa...

Sier ja takk til link altså :)
Noe av det som irriterer meg mest i gangen er støvlettene smo faller sammen...

Men ikke noe hastverk :)

Løvinnen sa...

http://www.hm.com/no/product/82736?article=82736-A
En kjæreste til Mr.Nelson?

Vigleik sa...

Nice. Jeg likte godt det med skoenen og at de kom opp fra gulvet. Det så mye ryddigere ut.

Anonym sa...

Ser det er flere som likte støvelopphenget ditt...æ å:)) Kjekt tips som blir lagra:)

Rita sa...

Sånne støveloppheng selger de nå på IKEA.
Finner de ikke på nettsiden, men det er i PAX/KOmplement-serien.

Marit sa...

Den ideen med støvlettordninga stjeler jeg!!! Tuusen takk for tipset, Endeliig skal mine støvletter slenge nederst i skapet. (når jeg eeendelig får fiksa en slik løsning da...)

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini