lørdag 8. januar 2011

Godt Nyttår!!

Velkommen 2011!!

Bilde fra rakett-show på nyttårsaften

Kalenderen sier allerede 8. Januar, og jeg har så vidt våknet fra juledvalen! Men har likevel rukket å komme litt i gang med noen nye prosjekter i heimen. Bl.a. Hobbyrom/kontor som skal innredes, og garderobeløsning på nytt soverom som stadig utvides!

Jeg takker og så masse for alle linkene som kom inn på innlegget hvor jeg etterlyste nye blogger. Har allerede funnet den jeg likte best og tenkte lage en liten liste i eget innlegg hvor jeg og "avslører" favoritten. Tipseren får som lovet en liten oppmerksomhet!!

Jeg kommer sterkere tilbake med bilder over pågående prosjekter i nærmeste fremtid!!

6 kommentarer:

Vigleik sa...

Godt nytt år til deg. Jeg har lagt deg til som følger og gleder meg til mange blogginnlegg fra deg det kommende året.

Håper du har fått en god start på det nye året:)

Glede sa...

Godt nyttår til deg også! ;) Gleder meg til å se fortsettelsen i oppussingen deres. Du inspirerer. :)

Anonym sa...

Åh, du er nødt til å oppdatere bloggen din oftere! :-)

Jeg venter i spenning på fortsettelsen.

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini