tirsdag 25. januar 2011

Tekniske løsninger!

Så utrolig stas med alle fine tilbakemeldingene jeg fikk fra dere på arbeidsrommet! Jeg er ikke alltid like flink å skrive tilbake til alle som skriver hos meg, men jeg titter som regel innom alle :-) Vedlig kjekt!

Som jeg skrev i går skal jeg i dag vise dere hvordan masse stygge ledninger og bokser er skjult hjemme hos oss.

Her ser dere igjen PC-skjermen på arbeidsbenken. Bak veggen som dere her ser, henger tv'en. Alt av bokser og uttak som har både med PC-skjermen og TV'en og gjøre, er gjemt under arbeidsbenken.

 
Akkurat dette ser jo ikke så lekkert ut, men så er jo dette gjemt under arbeidsbenken. Som dere ser er og Internet-uttaket strategisk plassert her. En kabelrenne holder alle ledningene og uttakene på plass i skjøteledningen. På den måten slipper de ligge på gulvet og samle støv. På små hyller, kjøpt på Ikea, står vårt Media-senter (en TV-PC), trådløs ruter og dekoderen fra Canal Digital. Rundt Media-senteret og dekoderen henger små infrarøde mottakere. Disse sender mottar signaler fra en liten mottaker som står foran TV'en. Og det er og dette som gjør at vi ikke trenger ha alle boksene i direkte kontakt med fjernkontrollen!

Voila!!
Så lekkert og stilrent blir det da i området rundt TV'en. Litt ekstra lyd får vi fra det lille høytaleranlegget fra Logitech. Men siden alt er hvitt, er det liksom greit i mitt hode! Disse høytalerne er for meg mer enn store nok, og heldigvis har mannen ikke den største lyd-fetisjen!

Ledningene som må gå fra TV'en, høytalerne og den lille infrarøde mottakeren skjules i ledningsskjulere fra Clas Ohlson.

Toppen på kransekaka er fjernkontrollen. Veldig mange har gjerne 3, 4 og 5 fjernkontroller!! Huff og huff, de tar jo så mye plass, og ikke ser det fint ut på bordet.. her er løsningen:

En Logitech Harmony One! Denne kan styre alt! Den tar over for TV-kontrollen, dekoder-kontrollen og alle andre fjernkontroller du måtte ha!

Til slutt må jeg og si at alt dette tekniske utstyret er veldig langt fra mitt område. Det er selvfølgelig mannen! Jeg vil bare at det skal fungere og at det skal se pent ut. Og jeg er så absolutt fornøyd. Så damer, enten er det bare å brette opp armene selv, eller sette mennene deres i sving for å få bort fæle tekniske duppedingser!! Løsningene finnes!

13 kommentarer:

T:o)ve sa...

Kjekt å få ryddet opp i ledninger til alle dingser og duppeditter! Koasmannen tok en runde før jul da vi flyttet om på stua,- kjekt å få ting i orden med en gang ja ;)
Én fjernkontroll til alt er på planen til oss også, om litt...

Ha en strålende dag på Tyholt!

House of Dogs sa...

De dupledingsene er allerede ført opp på min ønskeliste:) Hater alt rotet det blir med ledninger og fjernkontroller!! Veldig smat å få det opp og bort fra gulvet! Den idéen skal jeg ta med meg;)

Ønsker deg en fin uke!

Klem

Sang Tao - Judith sa...

Wow, tusen takk for mange gode tips:)

lise sa...

Det ble veldig pent - og fjernkontrollen skal jeg jammen tipse min mann om!

Datt sa...

Teknofil lykke! :)

Turid sa...

Så smart! Så jo skikkelig fint ut der TV'n din står da. Lekkert med hvitt utstyr, forresten ;-) Her i heimen hjelper det nok ikke å sette igang gubben. Han blir bare stående å klø seg i hodet ;-D
Ha en fin dag! :-) Klem

Fauna design sa...

Å så fint å se at andre er like opptatt av ledninger som meg. Vi holder på å pusse opp i stua og i den forbindelse gjør jeg mitt beste for å skjule ALT av ledninger. Samboeren min sier jeg har "ledningsyndromet"... Så fine løsninger du har på ledningproblemet og så godt å vie at det ikke bare er meg :-) hehe

Janne sa...

Praktisk og pent; I like it!
Vi lette etter en liknende løsning vi også da vi flyttet, men vi fant ikke ut av det... Hmmm, mulig vi må gå en runde igjen. Arbeidsrommet ditt er forresten meget misunnelsesverdig! For en drøm!

Klem, Janne

Fru M sa...

Utrolig bra da. jeg jobber hardt for å få kjøpt meg en hvit tv. Det var veldig fint, og lurt med de kablene da...

Bare Beppe sa...

Så smart! Gjett om jeg skal legge inn søknad her i hjemmet om å få en sånn fjernkontroll!! Blir gal av alle de som ligger og flyter synlig i stua til enhver tid :) Klem

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini