torsdag 3. februar 2011

Lappeteppe!

Etter å ha levd i kasser og esker i det som nærmer seg et år snart, er det rart med alt som "dukker opp" som man nesten hadde glemt!

Det nærmer seg årsdagen for da vi flyttet ut fra forrige leiligheten, 15. mars, tror det må være et mål å ha kommet helt i orden i nye leiligheten innen den dato! Enda er ikke siste finishen helt på plass overalt. Kjenner det gnager litt, og jeg føler det snart er på tide med en siste innspurt!!

Men her om dagen kom jeg altså over lappeteppet mitt igjen, og det er jeg så glad i. For det var det første jeg sydde, så det har litt affeksjons-verdi! For nå har det fått plass i kosekroken, i godstolen min!

Fint å friske opp med litt farger nå som det nærmer seg vår!

Jeg har og fått hengt opp en liten bildevegg, med bilder fra den beste dagen ever! (som fant sted i New Orleans i okt. 2010) De morsomme wallstickersene fra Ferm Living gir liv til hvite vegger!


 
Den kule lampa bare digger jeg. Lampa kjøpte vi på Værnes Elektriske (i Trondheim) i fjor høst.
Legg og merke til den lekre, HVITE, spilleren fra Genova. Julegave fra en snill mann! Det er både DAB-radio og docking for Iphone/Ipod. Og bra lyd!

Bokhylla er laget av samme type skuffer som veggreolen vår. To skuffer skrudd sammen, og så har bokhylla fått hjul. Men, jeg er ikke helt fornøyd med den, så den må nok vike for en annen, så snart jeg finner en som passer meg bedre!

13 kommentarer:

Jane sa...

Kjempe koselig kosekrok dere har :0)
Skjønner godt at det "gnager" litt med tanke på at ikke alt er helt på stell enda etter flytting og oppussing.
Men det synes jeg ikke du skal tenke så mye på. Ta den tiden det trenger. Vi flyttet hit i juli i fjor og ting er laaaaangt fra på stell her enda. Har en hel kjeller som er helt bomba, og ikke blir ferdig på ei laaaang stund. Orker ikke tenker så mye på det, da kommer jeg bare til å bli deppa. Hehe..

Ha en kjempe flott dag.
Klem Jane.

Vigleik sa...

Flott lappeteppe. Det er jo fint å ha noe som du har laget og som betyr noe for deg. Syns det passet godt i stolen. Her er jeg i gang med maleriene som skal henge på veggen bak spisebordet i stuen.

Har bare en liten bloggepause for øyeblikket:)

Vigleik

Løvinnen sa...

Så fint du har det:-) Og herlig lappeteppe! Snart er dere i orden vettu:)

Dragensol sa...

Kjempe fint lappeteppe. Jeg digger wallstickerne på veggen. Det er en stilig kosekrok!
Ha en fabelaktig dag!

Janne sa...

Superfint lappeteppe, Kristine! WOW:)

Datt sa...

Jeg er bare SÅ forelska i den lampa di altså... Nydelig...!

Glede sa...

Så flott dere har fått det! Jeg finner alltid inspirasjon inne hos deg. Likte spesielt øredobbe-opphenget. God søndag.

FatallyYours sa...

så fint! du har en kjempegod smak og er kreativ!

SuperJanne sa...

OI!!!
Den hvite lampa var kulest ever jeg har sett! Pris på sånn da tro?

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini