tirsdag 1. februar 2011

Made in China!

I juni i fjor var jeg og mannen i Kina! Det var en utrolig opplevelse. For et land... inntrykkene fordøyes fortsatt. Og det er nok uten tvil at vi en dag skal tilbake. Jeg må nok si at av alle steder vi besøkte, så ble Shanghai min favoritt!

Kina-turen var nok ikke først og fremst en ferietur. Det ble mest business. Mannen min driver en nettbutikk som selger briller med styrke, Extraoptical, og han skulle treffe samarbeidspartnere. Jeg koste meg med besøk på interiørmesser og besøk hos andre potensielle leverandører. En egen nettbutikk med salg av masse herligheter som ligger mitt hjerte nær er en aldri så liten drøm. Og et sted må man begynne...

Tenkte jeg skulle vise dere noe av det jeg fallt for og som jeg måtte kjøpe med meg noen prøver av!


Stempelputene oppe i venstre hjørne har jeg sett på flere andre interiørbutikker. Og jeg må jo bare si, det er litt av et påslag disse butikkene tar... innprisen for mine usle 5 pakker, var lav. Og jeg kan tenke meg at store kjeder som kjøper tusenvis på tusenvis får en enda bedre pris!!

Et lite bruktmarked kom vi og over i Shanghai. Der fant jeg kopier av gamle kinesike reklamer for sigaretter og noen søte gamle bøker. Tin-tin på kinesisk!!? Morsomt! Og den rosa boka er full av herlige kinesisk-inspirerte illustrasjoner! Herlige ting, eller hva!?16 kommentarer:

- Rekkehuset - sa...

Kinesernes er helt rå på dette området. Der er de ikke redde for farger og mønster. Mange fine ting du har fått med deg hjem igjen.

Kaptein Biff sa...

åh guriMALLA, må ta meg en tur til Kina merker jeg!

Fauna design sa...

Så utrolig fine ting du har funnet i Kina! Jeg var på inspirasjonstur i Japan for noen år siden og det var masse fine ting der også, veldig inspirerende for en illustratør :-)

Ellen sa...

Wow, så mye lekkert!Jeg vil til Kina!

Camilla sa...

Kjempemasse fint :-) Likte särlig krusene <3

Bournonville sa...

åh nogle fine sager, er da helt syg med de rør fuld af tape MUMS

Kh Sara

Project Vibes gate sa...

Av alle land jeg har vært i så må Kina være absolutt favoritten. Har vært der to ganger allerede og til sammen tilbragt nesten fem måneder i "landet med det rare i" - og det blir neppe siste gang!!!! Elsker tingene du har kjøpt med deg :)

Allis i Eventyrland sa...

Åh, så mye herlig! :D Digget koppen!

stjerneglass sa...

Oioioi, så mye snop!

Datt sa...

Ride in the sky, søteste koppen! Og så masse kule saker!

frk.B sa...

Oi, så mye gøy!
Så heldig du er som fant så mye fint!

IngJoh sa...

Kjære svigerinne, hva er det som går av deg for tiden,du bare blomstrer!! For en kreativitet, og skaperglede! jeg er stum av beundring. Hva er det som driver denne jenta her, sier jeg bare. Du er virkelig virkelig på topp nå. Gleder meg til å se videre. og masse her skal jeg virkelig kopiere. Jeg vil veldig veldig gjerne at du kan gi meg en adresse til den nettbutikken som selger de sko greiene. Dette var bare heelt geniaalt!! må ha!

A.C. sa...

Så fine ting du fikk med deg ;)
Fin blogg med masse inspirasjon og fin side mannen din har (han har fått en ny kunde nå ;)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli