lørdag 2. april 2011

Nye Retro Ugler!

De siste ukene har noen nye Retro Ugler blitt til! Dagene går med til mye annet, så de blir ikke akkurat produsert på løpende bånd for tiden. Men endelig har det kommet til noen herlige Retro Ugler i stor størrelse!

Møt Elleville Elbjørg og Streite Steinar!

Elleville Elbjørg er en sprelsk, fargerik Retro Ugle! Kroppen er et gammet retro dynetrekk, vingene er av nyere dato. De herlige prikkene på baksiden har og kommet til i nyere tid. Elleville Elbjørg vil lyse opp hverdagen din og sette litt farge på tilværelsen! Hun håper på et nytt, morsomt hjem!

Streite Steinar er litt ordenlig. Stiv i snippen og med konservative ruter. Samtidig har morsomme gamle knapper i skjorta si og er glad i en trall når anledningen byr seg. Kroppen er ny, men vingene er en gammel gardin, baksiden et gammelt retro putetrekk. Streite Steinar håper på et nytt, koselig hjem.  

Disse to Retro Uglene søker altså nye hjem. Av praktisk informasjon er de ca 25 cm i høyde og passer like godt som pynt på hylla eller i sofakroken! Pris per ugle er 300,-, frakt kommer i tillegg om du ikke har mulighet til å hente i Trondheim. Send mail til kristine@urbanretro.org om du er interessert.

Vil og vise dere 2 ugle søstre som ble avhentet av en hyggelig dame denne uka! Disse to ble laget på bestilling, det er nemlig og mulig. Om du har en spesiell ugle i tankene er det bare å sende meg en mail så blir vi enige!

God helg!