onsdag 27. april 2011

Nyoppusset blogg!!

Nå som leiligheten vår nærmer seg ferdig oppusset, var det på tide å vie litt oppmerksomhet og tid til bloggen! Den har forfalt litt siste tiden, og rett og slett ikke fått hverken pleie eller omsorg. Ikke bra! Jeg har nok vært litt blogglei og skal jeg innrømme. Alt til sin tid...

Du er jo inne på bloggen min, så resultatet av oppussingen ser du jo egentlig selv!


Jeg er ingen kløpper på Blogspot eller html... men jeg har prøvd meg litt frem, googlet og funnet god hjelp på nettet. Blant annet har jeg funnet god hjelp hos bloggen Moseplassen og Noe på Hjertet. Titt innom dem om du og vil ha litt tips til å fikse på bloggen din.

Ny header laget jeg kjapt ved bruk av powerpoint, dessverre så avansert som det blir hos meg. Skulle så gjerne både eid og kunnet Photoshop. Noen nye faner er og kommet på plass. Blant annet har oppussingsprosjektet i forrige leiligheten fått egen fane: Prosjekt Fjordgata. Der har jeg samlet sammen de fleste relevante innlegget som ble skrevet om/fra den leiligheten. Fanen Redesign er litt miks av møbler o.l. som har fått en ansiktsløftning. Under fanen Søm ligger innlegg som viser egenproduserte søm-prosjekter, håper denne skal få litt påfyll i tiden som kommer!

Siden jeg endret bloggen til å ha 3 kolonner var den en del bilder som måtte få ny størrelse. Jeg har ikke tatt meg bryet med den største ryddejobben her, så om dere kommer over innlegg som viser alt for store bilder i forhold til bredden på kolonnen må jeg bare be dere se bort fra det.. orker ikke gå over alle innlegg som har store bilder og endre på! Men for fremtidige innlegg skal det i alle fall bli rett.

Til sist ordnet jeg meg og en ny besøksteller. Syns det er kjekt å følge med på hvor mange som besøker meg, så besøksteller må jeg ha. Frem til nå har jeg brukt en fra webstat. Denne var gratis i starten, men så måtte jeg plutselig betale for å bruke den. Så jeg har betalt på det da.. Men så viste det seg at man betalte for en viss "kvote" som ble benyttet, og plutselig ble det for dyrt for "bare" en besøksteller. Så da googlet jeg meg frem til en gratis en. Den fant jeg hos Statcounter.

Satser på at nyoppusset blogg skal gi meg enda mer blogglyst tilbake! Jeg syns rett og slett jeg har vært en dårlig blogger siste halve året.. har vært alt for dårlig til å ta besøksrunder, kommentere tilbake til lesere o.l. Men jeg kjenner det er på tide å forandre litt på det! Med våren kommer blogglysten og energien tenker jeg!!

Hva syns dere om den nyoppussede bloggen da? Kom med ris og ros :-)

15 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Jeg ELSKER den nye header'n din!!!!
Helt fantastisk :)

ceciliegrut sa...

FIN FIN FIN!

<3

lise sa...

Veldig bra, og kanskje liker jeg ekstra godt flamingoen. Jeg er nemlig litt svak for slike.

Beate sa...

Helt fantastisk!

Elsker flamingoen!

AlottesVerden sa...

Bloggen ble jo kjempe fin...og takk for tips ang hvor få råd om hvordan man gjør ting på bloggen:)

Ha en fin uke videre
Ann-Charlotte

Datt sa...

Synes den ble oversiktlig, rein og fin jeg! :)

Guri sa...

Dette ser bra ut! :)

Vigleik sa...

Gratulere med ny og flott blogg. Våren gir ny giv og jeg liker det nye utseende godt.

Er selv i en bloggtørke, men har planene klare for nye innlegg.

Hurra for nytt design.

Svenngården sa...

Gode greier :D

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik