lørdag 14. mai 2011

DIY: Vimpelrekke

Jeg har sydd meg en vimpelrekke!Slik ble vimpelrekka mi til:

1. Jeg klippet ut størrelsen jeg ville ha på vimplene i papp. Her må det og legges til rom for søm. Ca 1 cm beregnet jeg rundt hele.
2. Malen min la jeg så på stoffet og skjærte ut med en stoffkniv. Disse er kjempegreie å bruke når det skal kuttes stoff til f.eks. vimpler. Husk å ha stoffet dobbelt, ettersom du skal ha både for og bakside på vimplene.
3. Så strøk jeg de utklipte vimplene og festet de sammen med knappenåler, rettside mot rettside.
4. Vimplene trenger kun å sys sammen i de to ytterkantene, ettersom øverste delen blir sydd sammen når vimplene skal sys på snora de skal henge på.

5. Når for-og bakside på vimplene er sydd sammen må sømmene strykes fra hverandre før vimpelen vrenges. Dette gir er penere utseende!
6. Når vimplene er vrengt med rettsida ut, strykes vimplene rette og fine. Bruk dampfunksjon på strykejernet eller dynk vimplene med litt vann.
7. Som snor brukte jeg kantbånd, veldig praktisk og enkelt. Fest vimplene på med knappenål i ønsket avstand.
8. Så syr du over hele snora slik at vimplene og snora henger sammen. Og vips; Du har din egen vimpelrekke!


Nyt resten av helga da dere! Her blir det nok ingen grand prix, lite spennende når Haba Haba røyk ut i semifinalen. 
Da blir det nok heller en spennende film og popkorn!

God helg!

12 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

..fine vimpelrekkea!!!
Her sitter vi klistra til skjermen, selvom stella er ute av grad prix. Her er det grand prix fest uansett *ler*

Kose deg med film ;)

Unknown sa...

Fin vimpel;) Ha en god lørdag videre, klem Wilhelmines blogg

ReVinyl sa...

Kjempefin vimpelrekke!

Takk for diyd! Jeg skal absolutt kjøpe meg en slik skjærekniv før jeg starter på et slikt prosjekt. Siden jeg er så utålmodig, vil nok det gjøre det hele litt mer morsomt for meg ;)

Ha en deilig søndag! :)

Linda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Linda sa...

Flott vimpel! Ble så inspirert at jeg laget en til meg selv også! :)

ralfefarfars paradis sa...

Nydelig vimpel- her har symaskinaen laaang ferie...knalltøff den hylla dere har laget;) Må si jeg beunderer dere som har pusset opp en leilighet og nå har pusset opp enda et hus- oppussing er ikke så gøy- jeg er mest glad når ting er ferdige og man kan flytte rundt på litt stash;) Håper du får ei fin uke;)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik