torsdag 5. mai 2011

Vintage Mint...


Og jeg som trodde at fargen på Mr. Smeg heter Mintgrønn... neida, det er jo Vintage Mint! Det oppdaget jeg da jeg tittet innom Vita for å se etter en ny neglelakk denne uka. Jeg elsker å bruke neglelakk og sverger egentlig kun til Chanel sine lakker. Det er ikke snobberi.. de er bare best! Men så hadde de tilbud på noen spenstige farger fra Isadora på Vita.. Skulle jeg være så crazy?

Joda, jeg slo til... og den er så og si akkurat samme fargetone som Mr. Smeg! I love it!! Selv om jeg syns den er litt vel knæsj og da... men men! Det er vår, og jeg har pakket weekend-bagen, for helga skal tilbringes i Oslo.. med kjæresten og mannen min! Jepp, er så heldig at det er en og samme person hos meg...

God helg da dere... krysser fingrene for at Oslo viser seg fra sin sunny side!!

13 kommentarer:

Tove sa...

Jeg syntes det er tøft med litt farge på neglelakken, og spesielt med en med det flotte navnet, hihi
Ha en super Oslotur, skal krysse fingrene for fint vær:)

Fargevandring sa...

Stilig farge på stilige negler:-) God tur til Oslo!

Anonym sa...

I like it!

Lidyll sa...

Herlig farge, herlig kjøleskap og herlig neglelakk!*smile*

...men forsåvidt enig ded deg altså-chanel neglelakk er bare best...riktignok kjøper jeg ikke alle i det merket, for de koster jo litt ekstra også....sper på med billige når det gjelder motefarger...går så greit atte*smile*

...min favoritt akkurat nå er lys lilla...fra HM! hoho..hihi*smile*

God helg til deg!

Deer Darling sa...

fineste fargen! får stikke innom vita jeg også! ha en super helg:)

an-magritt sa...

Mr.Smeg og vintage mint; ME LIKES!!

Løvinnen sa...

Kos deg masse i Oslo, og håper du tar turen til Grünerløkka og La Palais des Thes og unner deg noe god te..=)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik