onsdag 15. juni 2011

Artikkelen fra Dagbladet på nett!

Da er jeg vel hjemme fra ferien! Ferie er skikkelig deilig.. men tror vi må tenke oss om to ganger før vi velger 2 uker med charter igjen. Ikke sikkert det var helt for oss..misforstå meg rett, egentlig helt topp ferie, men kjente vi ble litt rastløse på slutten. Men samtidig er det jo lgodt å måtte anstrenge seg for å bare gjøre ingenting. Selv om jeg har tilbragt mye tid på sofaen dette året, er saken en helt annen for min rastløse mann..hehe.

Vel hjemme lå Dagbladet og ventet på meg... bildet fra kjøkkenet mitt var på førstesida! Det syns jeg var litt morsom. Så fornøyd var jeg kanskje ikke med bildet av meg selv inne i avisa. Men så er jeg ikke særlig fornøyd med bilder av meg selv sånn generelt for tida...

Dersom noen av dere har lyst å lese artikkelen og ikke fikk sett den i avisa er den nå å finne på nettet. Bare trykk deg inn hit så finner du den!

Avslutter kveldens innlegg med et bilde fra samme sted...

 Fotograf er Anniken Zahl Furunes.

10 kommentarer:

Susanne sa...

Fin artikkel om to flinke og stilsikre trønderar! :) Kjøkkenet dykkar har blitt skikkelig lekkert!

Lillekatt sa...

Så morsomt!! Veldig kult kjøkken - og fin dame :-)

Vigleik sa...

Syns artikkelen var perfekt. Dere har det fint. Gleder meg til nye oppdateringer. Her i huset har jeg en bloggtørke, og jeg skylder på været og varmen i Vesterålen.

Retrobohem sa...

Sjalu på din læckra kyl! Det ær en riktig drøm før mig, men hur væljer man færg?! Liker stilen din, hoppas du hittar tid och lust før bloggandet igen sen, vI har också en fransk bulldog, Rocker, læste i ett inredningsreportage en gång att snarknngarna fra en fransk bulldog ær koseligare æn varmen fra en peis :)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik