onsdag 29. juni 2011

En liten pause...

Så kommer det klisjefylte innlegget som jeg egentlig hadde lovet meg selv å aldri skrive... rett og slett fordi jeg egentlig ikke er så stor fan av klisjeer, men likevel så er jo livet fullt av dem..så de er jo nesten ikke til å unngå i ny og ne.

Men flere måneder med grubling har altså ført meg til dette punktet hvor jeg har bestemt meg for å ta en pause fra blogging. Jeg føler at jeg ikke har noe å gi for tiden, jeg er så lite inspirert og syns ikke får jeg til å lage bra innlegg, får ikke til å skrive en bra blogg. Og da passer det med en pause. Jeg har kjent på det en stund nå.

Det er nok ikke helt umulig at det er den lille i magen som tar all min fokus og tanker... baby for første gang er tusen tanker i hodet, masse spenning, sommerfugler, nerver, bekymringer, ja dere skjønner. Det er mange nye tanker og mye nytt som skal i hus!


Når det er sagt så skal ikke bloggen slettes! Jeg er jo så glad i den, den har gitt meg så mye! Så jeg er helt sikkert på at det blir aktivitet her inne igjen. Kanskje et innlegg i ny og ne...
Plutselig er jeg tilbake. Håper derfor at dere som følger meg og leser her inne ikke glemmer meg helt mens jeg er pauser litt....

Ønsker dere alle en super sommer! Takk for at du titter innom og takk til alle dere som følger bloggen min fast. Jeg kommer tilbake...mer inspirert og som en bedre blogger - lover!

18 kommentarer:

Pink Moon sa...

Det blir et litt annet fokus i livet når en venter/får barn.Lykke til fremover.Du har en spennende tid i møte.Og hvem vet,kanskje du kommer tilbake som "mammablogger";o)

Lill-Marita sa...

Det var synd, men jeg skjønner hva du mener - har ikke blogget på snart 6 mnd.
Lykke til med fødsel og alt som kommer :) Er noe spesielt når man går med 1.mann og venter.
Vi skal ha nr.3 og er ganske laidback denne gangen ;)

Hvite tulipaner sa...

Jeg forstår godt hva du mener!Dessuten har du noe mye større å fokusere på framover:)
Masse lykke til i månedene som kommer. Så spennende da:)
Klem fra E

Anonym sa...

Æsj, dette innlegget har jeg ventet på lenge. :-(

Ha en god sommer og kom sterkere tilbake!

Rosa sa...

Ein pause i ny og ne gjer godt, og når det er andre ting som står i fokus går det ofte ut over inspirasjon og overskudd til blogging.
Masse lukke til med tida som kjem, og velkomen att når du er klar for det!!

Kirsti sa...

Skulle ønske du ble men jeg skjønner godt hva du mener. Inpirasjonen kommer og går her og. Kanskje det blir et fint innlegg om barnerommet en dag? Kos deg med sommer og den lille i magen.

idyll sa...

En pause i blandt har allt godt av, underverk for kropp og sjel.. Nyt det og kos deg med vidunderet i magen:)

Fargevandring sa...

Ønsker deg en riktig god sommer og en fin pause. Lykke til med forbedredelser fremover!

Glede sa...

Hei du! Jeg skjønner godt hva du mener. Supert at du lover å komme tilbake! Jeg hadde en superinspirert periode da jeg var nybakt mamma, så kanskje det skjer deg også? Er forresten i samme situasjon som deg nå, bare at jeg venter nr 2. Kos deg i bloggpausen din og lykke til med det du har i vente!

Heidi / I'm with Leia sa...

Kos deg med baby i maven. Forstår godt at du tar deg en pause. Mye som skjer inni hode, jeg har det på samme måte - hele meg handler kun om den lille.

Lykke til!

La luz del norte sa...

Hei, du! Hvis dere ikke har fått beibisen - lykke til, og hvis dere har fått den - gratulerer!!!! :) Vi fikk helt i slutten av juni og vår lille stjerne ble dermed én av de 365 bebisene som ble født på St.Olav i den måneden!!

Nyt bloggepausen, feir det nye livet og kos dere masse oppi alle de nye og overveldende oppgavene som møter dere!

Klem

Linda sa...

Lykke til med forestående fødsel! Kos deg masse meg babyen!
Gleder meg til du kommer tilbake som blogger!
Klem

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik