fredag 24. juni 2011

Rammeverksted!

For to dager siden ville plutselig ikke tven vår slå seg på lengre. Den prøvde og prøvde, forgjeves... den fikk det rett og slett ikke til. Og selv om vi slettes ikke er tv-slaver her i huset, blir det litt stusselig likevel uten (spesielt som sykemeldt...) Men, det positive er at man får gjort ting som man har hatt planer om å gjøre en stund!

Før vi dro på ferie bestilte jeg nemlig flere bilder fra allposters. Det har vært relativt tomt på veggene våre i et år snart, så nå var det på tide å få det litt mer hjemmekoselig! Så i går ettermiddag dro vi ut for å kjøpe rammer, og på kvelden tok vi fatt på oppgaven med å ramme inn, planlegge hvor bildene skulle og henge opp.

 Vater og rette linjer er viktig for å få det pent!

I dagslyset i dag knipset jeg noen bilder av det ferdige resultatet...

Vi er ikke helt ferdige med alt som skal opp, men godt i gang og fornøyde så langt!

Mellom bildene har jeg valgt å henge opp en bildehylle fra Ikea og pyntet med litt forskjellig stæsj.Tar med et bilde av den alltid sjarmerende Mr. Nelson på slutten og ønsker dere alle en super helg - spesielt dere som skal på den store Glansdagen!! Der skulle jeg og likt og vært med... :-)

15 kommentarer:

Tove sa...

Kjempefint! Riktig så hjemmekoselig!

Guri sa...

Kjempefine bilder!!
men den som var übersøtest var nok den lille firbente i sofaen :))

Inghild sa...

Hei!
For ein fin blogg du har! Ramla tilfeldigvis over den i kveld :-)Synst det var veldig fint sånn som dåke hadde gjort det med bilda, gjorde seg med den bildelista :-)

Ha ei fin helg!

Ann Kristin sa...

å så fint det er!! blir veldig inspirert:) og jeg prøver faktisk å finne en lignende gulvlampe som du har, men jeg finner bare i hvit. Hvor er den svarte gulvlampa fra?

Anonym sa...

Så fint det ble. Nydelige og sjarmerende Mr. Nelson da. Hvilken rase er han?

Anonym sa...

Ble kjempeflott med bildene og hylla..Mr. Nelson er en liten sjarmør ja.. klem mamma ;-)

Datt sa...

Ikke dumt uten tv, ble jo kjempelekkert! Og neste år blir jo du også med ;)

Vigleik sa...

Dette ble kult. Jeg syns det gir en spennende effekt når man henger ulike størrelser av bilder ved siden av hverandre. Knall altså:)

Kristine sa...

Hei Ann Kristin :) den svarte lampa er kjøpt på Bohus. Det begynner å bli en del måneder siden, så vet inne om de har samme lengre... Men skader jo ikke å sjekke ;)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik