tirsdag 11. oktober 2011

Polaroid!

I trappeoppgangen vår til 2. etasjen har jeg ordnet et lite "reisehjørne", med minner/souvenirer fra reiser rundt omkring i verden. Og så har jeg fremkallet hundrevis av polariodbilder og klistret på veggen, kun fra reiser i inn- og utland som jeg og mannen har vært på. Så utrolig kjekt med en sånn vegg med masse minner...hver gang jeg går opp og ned trappa titter jeg på forskjellige minner og får gode følelser fra den og den turen... anbefales!

 På noen av bildene har jeg og printet ut små tekster med Dymoen, som sier noe om hvor bildet er tatt! 

 På dette bildet ser dere litt av reisehjørnet... skimter så vidt en Corona flaske og hatt i bakgrunnen, fra mannens ville backpacker-turer i sin ungdom ;-) 

Veggen er full av minner fra Roma, Dublin, New Orleans, Krosika, Miami, New York, Las Vegas, Tyskland, Kina og LA bl.a.

Om du vil ha polariod bilder så lager du det selv ved bruk av et program som heter Poladroid. Google navnet så finner du gratis nedlastning. Så er det bare å lage i vei, og bestille bildene hos en fotobutikk. Selv brukte jeg Japan Photo på nett, og bildene blir best i størrelsen 10x15. 
Bildene har jeg klistret på veggen med grønn "tyggis"; Tackit. 
Lykke til!


22 kommentarer:

Maratonjenta sa...

Hei, Kristine!
Den veggen ble jo bare uber-kul!!! Takk for tipsene, Polaroidbilder blir liksom stiligere enn vanlig bildevegg. Kjempefint ble det! Og jøss som dere har reist! Spennende:-)

Om du har lyst/anledning er du hjertelig velkommen til å bli med på bloggtreffet på Verdal 29. okt. Da er vi en gjeng interiørdamer fra Trøndelag som skal treffes. Ta gjerne meg knøtten:-) Mer info på bloggen min.

Hilsen Maratonjenta!

Anne Grete sa...

Så stilig!! Takk for tips :)

Nydelig rom under :)

Ha en fin dag!

Klem

Sukkertøy for øyet sa...

åå!! Dette likte jeg kjempe godt!!
Og du da! Så søt du er der du strå i trappa! (trappa er forreste helt fantastisk kul!!!)
Klem Ida Susanne

KROnPRINSESSENE sa...

Så stilig!
Må si du har reist MYE ;)
Gleder meg til jentene blir større og jeg også skal begynne å reise igjen...
Klem May Helen

Anonym sa...

Liker:)

Trådsnella sa...

For en utrooolig lekker trapp! Bildeveggen gjorde seg virkelig! Hadde en slik bildevegg før vi pusset opp, å det er så koseligt å stoppe opp å mimmre tilbake til flotte opplevelser man har hatt sammen! Viktig å huske på i en travel hverdag!

Klem Silje

Sybell Agathe sa...

For en kjempekul vegg! Så stilig å kunne se på koselige minner hver dag! :)

klem

AM sa...

Utrolig kult! Har planer om å lage et hjerte av polaroidbilder over senga, men har lurt på hvordan jeg skulle fikse mine vanlige bilder over til polaroid. Også fikk jeg svaret her! Tusen takk :))

Minmill sa...

God ide med fotoene. Det likte jeg godt. Hmmm, må vel løpe hjem og finne bilder. :-)
Du verden, det er lenge siden jeg har vært innom hos deg, så oppdager jeg at du har fått baby. Gratulerer såååååå myyyyyyye. Herlig!!!! Håper livet som mamma er så koselig som du har forestilt deg.

Fru Retro sa...

Fantastisk vegg og blogg for øvrig. Masse inspirasjon :-)

ralfefarfars paradis sa...

Så stilig vegg, får flashback til barndommen- vi hadde et polaroidkamera- og det var alltid skikkelig spennende å følge med når bildet kom frem...takk for tips om fotoprogram!

Glede sa...

En herlig ide! Har lyst til å gjøre noe lignende selv. Har ei lang list med slike har-lyst-til-å-gjøre-prosjekter! Takk for tipset og god søandag!

sMarte sa...

Kjøpte meg et ekte (relativt dyrt) polariodkamera da jeg var på reise sist gang. IKKE viste jeg (eller tenkte jeg på) at man kunne lage ene polariodbilder på et eget program... Har kommet meget kort med min polariodsamling. AKK! Takk for tips! :)

Lucy sa...

Hei, har du mulighet til å gi meg en link til nedlastningen av dette programmet?

Adele sa...

Tusen takk for tips! Så utrolig kult! :D Nå skal jeg gå bananas her. Kjempefin blogg du har, forresten. Jeg skrev ned adressen din for flere år siden, men har ikke fått sjekket den ut før nå. Og det er jeg glad for at jeg gjorde, for her var det mye fint! :)

Unknown sa...

Suwun booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung badhe sebar kabar kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo monggo dipun

tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape

monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara-menghilangkan-ambeien-alami
cara-mengobati-ambeien-paling-ampuh
cara-mengobati-ambeien-dengan-alami
cara-menyembuhkan-ambeien-berdarah
cara-mengobati-ambeien-bagi-orang-hamil
cara-cepat-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-bengkak-ambeien
cara-menghilangkan-benjolan-ambeien
cara-mengobati-ambeien-ibu-hamil
bagaimana-cara-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-ambeien-dengan-cepat
cara-mengobati-penyakit-ambeien-tanpa-operasi
cara-mengobati-ambeien-parah
cara-mengobati-wasir-pada-ibu-setelah-melahirkan
cara-menyembuhkan-ambeien-pada-saat-hamil
cara-mengatasi-wasir-yang-berdarah

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik