mandag 23. januar 2012

Bryllupsfest

Lesere som har fulgt med en liten stund vet at jeg og mannen min giftet oss i all hemmelighet i New Orleans i 2010. Nye lesere kan ta en titt her for å lese innlegget.

Planen vår var så å invitere familie og venner til bryllupsfest sommeren 2011, men så kom jo Ole Georg i august i fjor, og da fristet ikke en slik feiring like mye. Men fest må vi ha, så nå prøver vi igjen i 2012!

Invitasjonene er nesten ferdige og skal postlegges i nær fremtid. Festen skal vi ha i august, men ettersom det er midt i ferie-tid og mange av mine kommer reisende til Trøndelag for å bli med, syns jeg det er greit å være ute i god tid. Kanskje det er flere der ute som sitter med bryllupsinvitasjoner i disse dager? Det er jo så koselig!!


Tenkte å gi dere en liten sniktitt på våre....


 Det er ikke noe alt for avansert "scrapping" jeg har begitt meg ut på. Jeg har kjøpt digitale filer med rosa bakgrunner fra Etsy. Så har jeg først printet ut dem, og så lagt arkene tilbake i printeren og printet teksten. I tillegg har jeg kjøpt litt tjukke og stive invitasjonskort som jeg skal lime teksten på. Men før jeg kan gjøre det må jeg få tak i en papirkutter, tørr ikke begi meg ut med saks....

 
Disse søte stickersene er og fra Etsy. Ole Kristian + Kristine i et hjerte med pil....sukk! Disse skal få forselge konvoluttene. 


For å ikke overlesse invitasjonen med alt for mye praktisk informasjon har jeg opprettet en egen blogg for bryllupsfesten. Sånn at vi der kan dele alt i fra informasjon omkring tid, sted og gaveønsker!

Rosa konvolutter er og bestilt fra Etsy, samme med hjerte-stickers som skal få pynte konvoluttene.
  
Som dere skjønner har invitasjonene et rosa tema, og det er ikke umulig at festen og vil ha en del rosa og hvit pynt. For meg er bryllup litt rosa, og siden jeg nå har et liten gutt hjemme blir det fort mye blått, grønt og brunt. Så jenta i meg trenger litt rosa!! 

Siste "finishen" på invitasjonene er personlige frimerker!! De bestilte jeg tidligere i uka, og venter spent på å få dem. Er så gøy å planlegge fest!!


13 kommentarer:

Maria sa...

Vi holder også på å sende ut de siste invitasjonene nå. Vi gifter oss i August på Rhodos, så vi har også vært tidlig ute. Det er jammen mye som skal ordnes før bryllupsfest gitt. Vi vet enda ikke om det blir 8 eller 80 gjester, men om det blir 8 så blir det akkurat så intimt som vi ønsker oss, og blir det 80 så blir det bare en veldig kjekk stor fest med familie og venner :) men blir det 8 gjester, så skal du ikke se bortifra at vi også holder en liten fest når vi kommer hjem en gang :)

Kirsti sa...

Så moro! Vi giftet oss i Roma i fjor, med påfølgende familiefest i august. Helt perfekt for oss. Merker jeg savner litt å planlegge når jeg leser posten din- du har funnet så mange fine detaljer ;)

Kirsti

Anonym sa...

Så koselige innvitasjoner du har laget.. og mor gleder seg til innvitasjon og ikke minst festen..den har vi venta på..:-)

salige lavendel sa...

Fine og personlige invitasjoner du holder på med!Ja, gøy å planlegge fest =)

stjerneglass sa...

Å, så fint det blir!
Er veldig gøy å sitte sånn og dille og planlegge, spesielt når man ikke er ute i siste liten! : )
Vi har konfirmasjon i mai, så nå er det snart på tide jeg begynner med planlegging selv!
Fortsatt fin helg!

Kaya sa...

Så fine invitasjoner! Jeg bladde litt på etsy for å finne de fine klistremerkene, men fant de ikke. Husker du hva de het?

Forresten, er det VELDIG kjekt at du har begynt å blogge igjen:-)

Hilsen Kaya

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik