fredag 17. februar 2012

Baderommet!

Noen ganger er det lov å kjøre en liten reprise, eller? Det er ganske lenge siden jeg viste dere baderommet vårt, så jeg tenker kanskje at for noen er det nytt og for dere som har sett det før håper jeg dere likevel kan like bildene!

 Denne hylla er fra Ikea, og den fant vi i kjøkkenavdelingen. Hadde jo ikke noe å si det, når den størrelsesmessig var helT perfekt. Kurver og skittentøyskurva er fra Jysk. Den stilrene klokka fra Clas Ohlson. Jeg syns åpne hyller fungerer veldig greit når vi har har noen kurver. På den måten får vi gjemt unna rotet i kurvene!

Vasker og armatur er fra Megaflis, vi bestilte på nettet da de ikke har utslagssted i Trondheim. Veldig greit, og billig! Anbefales dersom du er på utikk etter sånn. Som der sere på bildet er rørsystemet synlig, og derfor har vi valgt rør som er forkrommet. Ser litt stiligere ut! Igjen har vi vært i kjøkkenavdelinga til Ikea og funnet tilbehør, stanga som henger under benken er ypperlig til håndklær. 

Noe av det mest geniale med baderomsbenken er denne løsningen dere ser her. Skråskjært benkeplate og mindre dypde til min sminkeplass gjør at jeg kommer nærmere speilet og generelt gir det rommet mer plassfølelse (ettersom toaletet befinner seg vis-a-vis benken). Anbefales!! Hele benkeplata er bestilt på mål fra et snekkerverksted utenfor Trondheim. Jeg er av den typen som tror at alt som kommer spesiallaget på mål er så dyrt, det stemmer ikke! Tror denne benkeplata kostet ca 1500,-.

Litt "korny" kanskje, men jeg syns det er veldig fint å ha dette bryllupsbildet av meg og mannen i polaroidformat med teksten "everything" på baderomsspeilet. Det er det første jeg ser om morgenen, og det siste jeg ser om kvelden. Så uansett humør blir jeg minnet på min fantastiske mann og alt det fine vi har sammen - det funker ;-)

Mellom "dusjavdelingen" og "vask/toalettavdelingen" har vi gjort det litt mer luftig ved å lage et vindu på samme vegg som ble bygget opp for toalettet. I tillegg til å gi mer lys og åpent rom gir det oss og oppbevaring. 

Oppbevaring til doruller på ene siden og håndklær på den andre! 
Titt-tei - der ser dere meg i speilet med kameraet. (Jepp, jeg er over gjennomsnittet opptatt av "borte-titt-tei-leker" om dagen med min 6 måneder gamle sønn...hehe.)

Appropo sønn, også han krevde sin plass på badet når han kom, stellebord er et must! I tillegg til oppbevaringen under stellebordet trengte vi noe mer. Så da sydde jeg den hylle-saken som henger på dusjdøra. Det ble på frihånd, og etter å ha google litt. Derfor gir jeg dere heller ikke noe nærbilde av den, ikke like fin i alle sømmene, men utrolig praktisk!

Dusjen vår ser slik ut! Deilig å stå under den store strålen, men ikke så praktisk å vaske langt hår i. Tar en evighet å få håret vått og ikke minst få ut shampooen. Heldigvis er det en mindre hjelpedusj til sånne praktiske formål!

Et av mine store ønsker for dusjen, var innebygde hyller. Jeg har til dags dato enda ikke sett en eneste hylle for dusj/badekar som jeg har likt. Men nå har jeg perfekte hyller til shampo, balsam og annet dill vi jenter har i dusjen.

Til slutt viser jeg dere gulvet i dusjen. Jeg syns disse flisene er utrolig tøffe, de gir virkelig litt ekstra "liv" til dusjen. Noen husker kanskje at jeg blogget om disse da de nettopp var lagt? huff... det var ingen koselig opplevelse. Hver lille flis hadde beskyttelsesteip på seg som måtte fjernes, en etter en. Sukk, tok meg ei uke tror jeg! Gjorde litt hver dag... for en jobb, men nesten glemt nå heldigvis!
Det var MANGE bilder av baderommet! Men så er det og et av rommene i leiligheten som jeg liker best, og som vi ofte får høre god-ord om fra andre som kommer på besøk. Jeg tror at mye av det å få til et bra rom, uansett om det er bad, kjøkken eller gang, er å tenke praktiske løsninger kombinert med lekkert design/utseende.

Da avslutter jeg med å ønske dere god helg. Jeg er potte-tett i nesa, ute har det kommet 15-20 centimeter snø i dag og jeg må snart pakke baby og meg selv i bilen for å hente mannen på jobb.
GOD HELG!


14 kommentarer:

salige lavendel sa...

Fint og praktisk! Synes de gulvflisene var superflotte. (PS! Vet du at du har såkalt ordbekreftelse på bloggen din som gjør det tungvint å legge igjen en hilsen her??)

Anonym sa...

Nydelig, og veldig morsomt å se :) Ha en fin fredagskveld ;)

Banebakken sa...

Nyyydelig bad med masse smarte løsninger!
I like : ) Drømmer om en revolusjon på badet her
hjemme, men det blir nok med drømmene er jeg
redd!

Ha en riktig god helg : )

Randiga Tråden sa...

vilket fint badrum.

Silje sa...

Liker smykkeopphenget så godt!:D

Anonym sa...

Oi, de flisene!! De var råfine. Har selv et bad som skal oppusses, så disse skal jeg huske! Det faktum at de var vanskelige å legge, er herved ignorert!

Anonym sa...

Hei, for et nyyydelig blad, og flott blogg! Veldig pent altså!
Jeg lurer på hvordan du fikk til den grå veggen på badet?

Stilig "look", jeg vil også gjerna ha:)

På forhånd takk for svar:)

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik