mandag 20. februar 2012

Gamle skoleplansjer

I forrige uke fikk jeg plutselig med meg at en hel skole skulle selges! Ja, eller dvs, innmaten skulle selges. Elever og lærere har fått ny skole med ny innmat! Jeg så for meg gamle knaggrekker i skolestil, pulter, kulerammer og plansjer. Så da tok jeg med meg Georg og satte kursen mot Lundamo skole, utenfor Trondheim.

Det skulle vise seg og ikke være så lett å ha med seg Georg på loppisjakt... den gamle skolen var ikke akkurat tilrettelagt for vogn, små rom, masse folk, masse ting... så jeg måtte ta Georg på armen. Ikke fullt så praktisk. Men, noe fikk jeg likevel med meg hjem fra gamle Lundamo skole!

Jeg kjøpte 3 plansjer. Her ser dere den største! 

Bille, flue og larver! 

Og så kjøpte jeg 2 små plansjer, syns disse to var så innmari kule!!

Morsomme griser...

..og en spennende maurtue!

Tror nok plansjene skal få henge på Georg sitt rom, gleder meg til han forstår de enda bedre enn nå!

God mandag ønsker jeg alle dere som titter innom :-)

12 kommentarer:

Marit sa...

Der var jeg også :)
Likte veldig godt de små plansjene du fikk med deg. Du var der nok før meg ellers hadde jeg nok også falt for dem ;)
Jeg fikk meg deg to små trestoler, en Noah plansje og noen bøker. ((Jeg hadde et innlegg om det før helgen).
Det var utrolig mange plansjer der, bare synd mange var så slitte.
Og utrolig trist at alle pengene skolen fikk inn ble stjålet.
Jeg må jo følge deg videre, for det er jo ekstra gøy med blogger som er i nærheten.
God mandag.

Gunn sa...

Så stilige plansjer du fikk tak i! Kan tenke meg at det ikke var lett med en liten en på armen, har møtt en del mødre med barnevogner på loppis og har tenkt at da er man bra ivrig! Men en slik mulighet kan man jo ikke gå glipp av :)

Og flott å høre at de solgte unna det gamle framfor å bare hive det på dynga. Men når jeg leser kommentaren over får jeg helt bakoversveis! Kan ikke tro at det er noen som stjal alle pengene, for no lavmål!!

AvMeg sa...

Så gøy det hørtes ut - et slikt loppemarked hadde jeg likt :)
Den med maurtua var bare kjempefin :)

Anonym sa...

Herlige nostalgi fra en svunnen skoletid til mammaen din..

Janne sa...

Heldige du! Deilig å kunne gjøre sånt når man har permisjon:) Jeg måtte dessverre på jobb, så gikk glipp av moroa...

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Cara Cepat Mengobati Penyakit Herpes Menggunakan Obat Herbal Alami Paling Ampuh Dan Murah Silahkan Klik Disini Untuk Membeli

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik