mandag 19. mars 2012

Hjemmelaget kort!

Jeg har fortsatt masse kreativitet som bare bobler inni meg! Det er litt sånn godt-vondt! Godt fordi jeg jo liker å tenke ut nye ideer og prosjekter, men og litt vondt ettersom tiden er aaaalt for knapp til alt jeg har lyst å gjøre! Men litt småprosjekter finner jeg tid til, og i helga laget jeg et kort som jeg snart skal gi bort.

For noen uker siden var jeg innom Søstrene Grene og kjøpte noen småruller med fint papir.


Prisen var det i alle fall ikke noe å si på! 2.38,- per rull - gladpris!

Jeg brukte og litt pyntebånd, kjøpt på sybutikken.

Pyntepapiret limte jeg på litt stiv, hvit papp, med helt vanlig limstift. Og pyntebåndet sydde jeg faktisk på med symaskinen, bare for å få bukt med syabstinensene mine litt liksom... for de er nemlig absolutt gjeldene!

Jeg syns det ble et veldig koselig kort. Og lett å lage... gjort på ca 10 minutter, blir koselig å gi bort!

Lurer på en liten ting som det kanskje finnes noen der ute som kan hjelpe meg med. Er det noen som vet når neste utgave av bladet Studio kommer ut? Det skal nemlig være en reportasje i fra leiligheten min i mars-utgaven har jeg blitt fortalt, men klarer ikke finne ut når det kommer ut! Så blir veldig glad om det er noen som vet? Takk takk :-)

P.S. Så gode nyheter at det fortsatt lages og selges barnestoler av typen jeg viste frem i innlegget mitt i forrige uke. Til glede for mange store og små :-)

13 kommentarer:

Glede sa...

Finfine kort! Savner å kunne stikke innom butikkene i byen og gjøre slike kupp! :) Ja, småbarnslivet er travelt, det er sikkert og visst. Men stas også da!

MittLilleHjerte sa...

Hei igjen Kristine ;)
Først og fremst så var dette kjempegøy at vi kjenner hverandre fra før. Jeg svarte deg på bloggen min, men vet ikke om man får tilbakemelding på slikt. Jeg er jo sååå ny i denne bloggverdenen :-S
Du har virkelig en flott blogg, kristine!:)
Super fine kort du har laget også. Dette fikk jeg også lyst til å prøve ;)OG kjenner meg veldig igjen at man bobbler over av kreativitet, men at man havner ofte i tidsklemma..
Ha en fin dag:-)

Klem fra Janne

Guri sa...

Enkelt, men veldig stilig :))
Klæm

Anonym sa...

Du har alltid vært kreativ,så jeg tror det er medfødd.Koselige kort.:-)
Klem Mamma

Hvite tulipaner sa...

Kreative du, et herlig kort!
Så spennende med reportasje i studio. Tror det var 23. mars neste nr skulle komme, men er ikke helt sikker altså.
Klem E

AvMeg sa...

Søte kort - de må jo bare falle i smak hos mottakerne :)

MittLilleHjerte sa...

Hei igjen:)
Helt enig med deg at det er best å gå tilbake til bloggen for å svare. Mye som må prøves ut her i bloggverdenen;)
Vi bor bare et lite steinkast unna hverandre..vi bor på bakkaunet..like nedenfor kuhaugen:)
Og dere har hatt store prosjekter dere også ser jeg! Flinke dere er;)
klem Janne

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik