fredag 23. mars 2012

Reportasje i Studio!

For noe som virker som en liten evighet siden hadde jeg fotograf Anniken Zahl Furunes på besøk hjemme hos meg. Ole Georg var bare 7 uker... nå er han 7 måneder! Og nå har endelig bildene kommet på trykk, i small space living-magasinet Studio. Må innrømme at jeg syns det er veldig stas, samtidig er det litt rart og se både seg selv og hjemmet sitt på trykk i et magasin. Har liksom kun vært i aviser og i nettartikler tidligere, så dette syns jeg var litt anderledes.

Jeg har selvfølgelig knipset noen bilder fra artikkelen i bladet, som kommer her;
Syns det var en stor reportasje, mange bilder som er tatt med. Når jeg blir forespurt om å være med på sånn ber jeg alltid om å få lese korrektur, bare sånn for sikkerhetsskyld. Men likevel, så klarer liksom alltid journalistene å få noe feil... ikke at det har stor betydning egentlig, men jeg er nok kanskje en aldri så liten petimeter av meg, hehe! Denne gangen er det blant annet alderen på min kjære mann som er feil, men han skal få leve i "lykkerusen" av å bli gjengitt som 30-åring ;-)

Fredag i dag betyr helg, men det betyr og at mannen min og Mr. Nelson setter seg i bilen med kursen mot Italia... og jeg skal tilbringe hele helga alene med denne sjarmøren;


God helg!!


14 kommentarer:

MittLilleHjerte sa...

Gratulerer Kristine!!!:-) Så gøy og så stor stas å få hjemmet sitt trykt i en reportasje;-)Ha en fin dag og kos deg med sjarmøren din. Han ser skikkelig god ut da:-)
Klem fra Janne

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Så stas med reportasje med glossy papir! :) Kjempeflotte bilder. Stas å få vist fram og klippet ut og briefe litt! Litt sært kanskje å vise fram hjemmet sitt for alle og enhver? Men, har man interiørblogg er vel det ganske vanlig. ;) Hjemmet mitt er ikke til å vises fram, men det er jo også helt greit. :) Digger den hylla di av bokser/esker! Nå skal jeg lete rundt på bloggen din og se om du har skrevet om den. Sånn vil jeg også ha en gang jeg har plass på veggen! :)

Maya: sa...

Så morsomt! Gleder meg til å se. Håper bladet har kommet i hyllene her nå da:D

Maya

Naturlig Glam sa...

Gratulerer!! Så utrolig moro med reportasje :D Jeg driver å leter etter bladet studio, men har ikke funnet det i butikkhyllene i dagligvarebutikkene her omkring.. veit du om det bare selges i bladkiosker med større utvalg eller erdet å finne i vanlig butikk også? Er nemlig veldig interessert i å lese det bladet for har hørt at det skal inneholde mange gode løsninger for mindre hjem, noe jeg absolutt trenger nå som jeg flytter fra 200kvm til 50kvm ;)

Ønsker deg en kjempe fin helg :)

Klem

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Tusen takk for svar på bloggen min. :) Jeg fant innleggene om hylla, så nå skal jeg også på jakt! :D Spørs om jeg kanskje må overbevise en kar i heimen om å få lov til å montere, men det blir. ;)

Tine i Rosablokken sa...

Hei hei! jeg fikk bladet i posten i går og ble himmelfallen av hjemmet deres helt fantastisk!

Glede sa...

Grattis med flott reportasje i Studio. Skjønner det er stas! Ønsker deg ei finfin helg.

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik