onsdag 6. juni 2012

Jeg maler!

Jeg bestemte meg endelig for å male 2 av veggene i stua, fargevalget fallt på en farge som heter sval sjø. Men det er jammen ikke lett å finne tid til å male, eller alt handler vel om prioriteringer... men nå var jeg så lei av tomme vegger at jeg har gått i gang, selv om både kropp og hode er slitne og kunne tenkt seg en sofakveld!

Få det gjort!

Utstyrsbilde; malebukse, rulle, pensel til å male langs listverket og malekar!

Jeg er veldig nøye med forberedelsene. Teiper overalt slik at når jeg først går i gang med å male er det bare svusj-svusj-svurs med rull og pensel. Da blir sluttresultatet så mye finere og. Først maler jeg langs listverk og hjørner, og så fyller jeg ut resten med malerullen.

Planen er at veggen som på bildet over er hvit og skal bli blå. Men jeg fant ut at det var lurt å teste på den minste veggen først. Et lite tips til dere som kanskje skal male vegger i sommer, ta en tur innom en velutstyrt malerforretning, der kan du få kjøpe STORE fargeprøver, i A4 størrelse. Hvordan fargen ser ut blir mye tydeligere da. Jeg kjøpte et par hos Byggmaker på Tiller i Trondheim, den er veldig bra! 15,- måtte jeg betale for hver prøve.

Men nå skal jeg kaste meg over strøk nummer 2, greit å bli ferdig i dag. Elsker å fjerne blåteipen til slutt, tror ikke jeg får sove i kveld om jeg ikke gjør meg ferdig og kan ta bort teipen!
Små gleder....!
10 kommentarer:

MittLilleHjerte sa...

Åhh, så spennende!:)
Det er jo så utrolig gøy å male og få se resultatet etterpå:)
Gleder meg til å se;)
Lykke til!
Klem Janne

frk.B sa...

Hei :)
Nå er jeg spent!
For hos meg ble den fargen helt annerledes enn den lille fargeprøven, og prøvemalingen jeg kjøpte.
Malte først en liten krakk, da ble den som det ser ut hos deg.
Så malte vi en stor vegg med smartpanel...og den ble babyblå. Vet lyssetting osv har mye å si, og muig unnerlaget var feil...
Spent på å se ditt resultat :)
Syns fargen er nydelig!!!

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik

Teresa Halminton sa...

Nice window decor.
There are many inspiring photos on imgrum about interior decor.