mandag 18. juni 2012

Lyseblå stue!

To vegger i stua har fått fargen "sval sjø" fra Jotun sense. Jeg skrev jo i ett av mine siste innlegg at jeg hadde kjøpt store fargeprøver og derfor mente å være godt forberedt på det ferdige resultatet av fargevalget mitt. Men, når fargen kom på veggene mine ble den ikke helt som jeg hadde sett for meg. Sånn jeg tolket fargeprøven var den en del kaldere, og ikke så lyseblå som den faktisk ble på mine vegger.

Men, jeg har ingen planer om å male over med det første. Så nå må jeg bare like fargen! Og den er ikke dum altså, men litt uvant kanskje....
Selv syns jeg den lyseblå fargen er med på å myke opp stua litt, den er ikke helt like stram i uttrykket som da veggene var helt hvite. Stua ble egentlig litt mer søt og hjemmekoselig.


Litografiet av Karel Appel har endelig fått skikkelig ramme. Den sorte rammen vi hadde fra Ikea passet ikke i det hele tatt, men det var en billig nødløsning som bare ble hengende. Men, når mannen endelig kom seg i pappaperm, har det blitt orden på ting og tang. Blant annet Karel Appel. Litt dyrt å levere bilder til innramming, syns jeg, men likvel verdt det når sluttresultatet blir så bra!

Jeg har og oppdatert putekolleksjonen litt, ved hjelp av nøytrale putetrekk fra Ikea, transfer papir, google og en printer.Den ene puta har fått siluetten til tøff fransk bulldog, mens den andre har fått trønderbart!
Veldig enkelt å ordne seg puter med eget design. Transfer papir kjøpes på Clas Ohlson f.eks., og så er det bare å google seg frem til bilder av det du vil ha på puta di. Print, stryk og pynt!
 
Jeg har sagt ja til å hjelpe til med pynting i bryllup til ei venninne i helga. Jeg introduserte ideen om pomponger, og før jeg visste ordet av det hadde jeg sagt ja til å ordne dem. Heldigvis er det ikke så vanskelig, tar bare litt tid. God jeg har uka på meg!
 
Ha en fin uke alle dere som titter innom :-)

18 kommentarer:

Charis sa...

Ohhh I very much like the cushions!

monica (mollys bubble) sa...

Kjempefin blåfarge :)
Og takk for pute-inspo,
så fine dine ble!
-monica

MittLilleHjerte sa...

Jeg synes stua di ble kjmepefin og søt med den nye blåfargen:)
Sikkert bare litt tilvenning som skal;)
Klem fra Janne

Solveig sa...

BARTEPUTE! Hælledussan, den var tøff!
Og jeg syns blåfargen ser kjempefin ut. :)

Ingrid Riddervold sa...

Syns det var fint jeg! Har forresten helt glemt å komme innom. Men nå er ferien over og tilbake i vanlige rutiner igjen, så det må da bli rå ;-)

Project Vibes gate sa...

Haha, det minner meg om når vi malte hele leiligheten lyseblå:

http://projectvibes18.blogspot.no/search/label/maling

Må si at din blåfarge faktisk kledde rommet veldig godt da! Jeg sier behold!

Kristines krimskrams sa...

Jeg syns fargen ble fin jeg! :) Og så syns jeg barteputa var skikkelig tøff!

Sang Tao - Judith sa...

Vi har også malt lys blågrå i stuen:) Er enig i at det varmen opp og gjør det litt koselig selv om blått egentlig er en kald farge. Vi fikk en feil blanding først, og stuen ble helt babyblå. Det ble litt vel blått, men heldigvis fikk vi den rette blandingen og malte over. Kan ikke si at jeg lei ennå hvertfall:)

63 grader nord sa...

Likte godt bordet ditt. Hva slags bord er det? Hvor har du kjøpt det?

Kristine sa...

Hei :)
Veldig sent svar på spm ditt, men har ikke sett det før nå. Bordet er fra Bolia, mener å huske at det heter Filip!? Gå på bolia.no så tror jeg du finner det der :)
Det er veldig praktisk! Bordet har 4 skuffer og rom under bordplata for div. oppbevaring!
-Kristine

Unknown sa...

Suwun booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung badhe sebar kabar kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo monggo dipun

tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape

monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara-menghilangkan-ambeien-alami
cara-mengobati-ambeien-paling-ampuh
cara-mengobati-ambeien-dengan-alami
cara-menyembuhkan-ambeien-berdarah
cara-mengobati-ambeien-bagi-orang-hamil
cara-cepat-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-bengkak-ambeien
cara-menghilangkan-benjolan-ambeien
cara-mengobati-ambeien-ibu-hamil
bagaimana-cara-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-ambeien-dengan-cepat
cara-mengobati-penyakit-ambeien-tanpa-operasi
cara-mengobati-ambeien-parah
cara-mengobati-wasir-pada-ibu-setelah-melahirkan
cara-menyembuhkan-ambeien-pada-saat-hamil
cara-mengatasi-wasir-yang-berdarah

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik