fredag 20. juli 2012

Sommertider!

Det er sommertid og sommermodus på bloggen for tiden. Som de fleste andre steder i landet er det dårlig med sommervær ute. Gradestokken viste gjerrige 5 grader i morges kl 7.... Heldigvis er jeg ikke skikkelig værsyk, men kjenner på kroppen at jeg gjerne ønsker i alle fall 15 grader når kalenderen viser juli. Men, egentlig skal jeg tåle en kald og regnfull sommer så lenge 4. august byr på knallvær i Trondheim. Da feirer vi (endelig) bryllupsfest, og har invitert til feiring i partytelt, mest praktisk med ok vær da!

Litt har skjedd på interiørfronten i det siste.. vi har blant annet fått inn noen bjørkestammer i stua!!

Den ene har vi spart litt grener på, og skal muligens få litt pynt på seg etterhvert. Morsom detalj i stua!

I juni hjalp jeg til med pynting til et annet bryllup for gode venner. Jeg lagde ca. 50 pomponger, røde og hvite, da dette var fargene bruden hadde valgt for festen. Jeg skal ikke ha rød til vår fest, men hvit kommer til å gå igjen, og derfor fikk jeg overta alle de hvite pompongene, de er nå stuet sammen på kontoret.

Må nok "fluffes" litt før de skal henges opp i partyteltet, foreløpig ligger de trygt på kontoret.

Temaet for festen vår er litt sånn hagefest med rislamper, pomponger, markblomster og kanskje noen fakler. Vi skal ha kokk som griller til oss, grillbuffet altså. Jeg har bedt gjestene om å kle seg "sommerslig pent". Og jeg må jo og være litt sommerslig i antrekket mitt, derfor har jeg kjøpt meg denne blomsterkransen:


Kjolen som henger sammen med kransen er jo den jeg giftet meg i. Men under festen vår skal jeg ikke ha på den, men en annen sommerslig kjole. I går var jeg på posten og hentet masse pakker med rislamper, ledlys til å ha inni dem, små gavebokser som skal fylles til gjestene, sløyfebånd og annet stæsj. Og jeg som bare skulle ha en god fest med venner og familie... hehe. Men det er jo så kjekt å planlegge, og tross alt skal vi bare ha denne ene bryllupsfesten, da kan det like gjerne være gjennomført og fint. I dag har jeg blant annet kost meg med å pynte tomme barnematglass som skal fungere som vaser/telysholdere. Tror det blir kjempefint til slutt, jeg kommer nok helt klart til å dele bilder med dere. Fotograf har jeg forresten og leid til festen....

Fortsatt god sommer til dere som titter innom meg!


12 kommentarer:

MittLilleHjerte sa...

Hei Kristine:)
Så utrolig kul disse bjørkestammene var da:) Herlig å blande dem inn i interiøret:)
Fine bilder som alltid:)
Fin lørdag til deg og dine og GOD SOMMER:))
Klem fra Janne

Anonym sa...

Fine bjørkestammer du har funnet:) Satser på finvær:)

Anonym sa...

Gleder meg til og bryllupsfesten og jeg er sikker på at du får på plass alle de små detaljene..Gleder meg også til å se min kjære datter lykkelig med blomsterkrans

nr.7 sa...

Jeg elsker bjørkestammer!! Og har også lyst på "innebjørk"! Må vise bildene fra din stue til mannen, så kanskje han går med på det... ;-)
Det var skikkelig stilig og fint!

Unknown sa...

Suwun booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung badhe sebar kabar kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo monggo dipun

tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape

monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara-menghilangkan-ambeien-alami
cara-mengobati-ambeien-paling-ampuh
cara-mengobati-ambeien-dengan-alami
cara-menyembuhkan-ambeien-berdarah
cara-mengobati-ambeien-bagi-orang-hamil
cara-cepat-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-bengkak-ambeien
cara-menghilangkan-benjolan-ambeien
cara-mengobati-ambeien-ibu-hamil
bagaimana-cara-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-ambeien-dengan-cepat
cara-mengobati-penyakit-ambeien-tanpa-operasi
cara-mengobati-ambeien-parah
cara-mengobati-wasir-pada-ibu-setelah-melahirkan
cara-menyembuhkan-ambeien-pada-saat-hamil
cara-mengatasi-wasir-yang-berdarah

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik