torsdag 30. august 2012

Dyrehoder klare for bestilling

Jeg har bestemt meg! Etter å ha fått flere henvendelser på mail angående dyrehodene, pris, leveringstid osv. har jeg bestemt meg for å ta inn et parti, for å teste, og selge til dem som vil være med. Men siden jeg er fersk i dette gamet, ikke har lyst å sitte med veldig stort lager hold, håper jeg at dere som vil kjøpe, kan være med på en samlebestilling i første omgang. Da kan jeg sette sammen en leveranse basert på hva dere som kunder ønsker.

Det ligger nå et bestillingsskjema i høyre kolonne her på bloggen. Det skal være ganske rett frem og greit å fylle ut, tror jeg. Men er det noe som er uklart eller du lurer på, send meg for all del en e-post og jeg skal svare deg så fort som mulig!

Jeg kjører en introduksjonspris på 1.300,- per dyrehode, frakt på 79,- kommer i tillegg. Så ønsker jeg å gjøre dette litt ekstra fristende, og gir deg derfor 15% rabatt på første kjøp! Du kan altså få et superkult, og unikt, dyrehode for 1.105,- + frakt.

Leveringstiden er litt avhengig av hvor mange som blir med og hvor raskt, men jeg anslår ca 2-3 uker. Håper dette høres greit ut.

Her kommer bilder av dyrehodene, merket med samme artikkelnummer som dere finner i bestillingsskjemaet:

19 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Eg har veldig lyst på eit hjortehode, hels i kvitt. Men, eg er litt i tvil fordi vi har kvite vegger. Kva trur du? Har du prøvd ditt hjortehode mot kvit vegg? Eg ønsker eigentleg at hode ikkje skal vera alt for dominerande i romet. Helsing Helene

Kristine sa...

Hei Helene :-)
Hjortehode er jo ikke helt hvitt, men det er trefarget på kantene noe som gjør at det vil skape en liten kontrast mot hvit vegg. Sånn sett kan det jo være passende med hvitt hode, om du ikke ønsker for stor kontrast :-)
Om du sender meg e-post adressen din kan jeg holde mitt hode opp mot en hvit vegg hjemme, ta bilde og sende til deg. Så får du se!
HIlsen Kristine

lindafalk sa...

Hei! Er det fremdeles mulig å bestille? Og så lurer jeg på hvor stort Bjørn-hodet er?

Kristine sa...

Hei Linda!
Det er forsatt mulig ja. Du rekker det akkurat, bestillingen ble sendt i går, men jeg rekker å få med det hodet du måtte ønske om du bestemmer deg raskt :)
Størrelsen på bjørnen er 399*356*225, mål i millimeter. (Bredde x høyde x dypde).

lindafalk sa...

Hei igjen! Da har jeg gjort en bestilling, håper jeg var rask nok!!! ;.)

Anonym sa...

Jeg kunne godt tenke meg ett slkikt...men må få lønning først ;-) er det noen bestillingsfrist på disse?

Anette

Kristine sa...

Hei Anette!!
Jeg har bestilt opp ja, men jeg har bestilt ekstra av noen varianter. Bl.a. hvit hjort og hjort i lyst tre og bjørn i lyst tre og hvit. Du kan jo bare sende meg en mail, så finner vi ut av det :-)

Anonym sa...

Hei! Tar du fortsatt imot bestillinger?

Unknown sa...

Suwun booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung badhe sebar kabar kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo monggo dipun

tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape

monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara-menghilangkan-ambeien-alami
cara-mengobati-ambeien-paling-ampuh
cara-mengobati-ambeien-dengan-alami
cara-menyembuhkan-ambeien-berdarah
cara-mengobati-ambeien-bagi-orang-hamil
cara-cepat-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-bengkak-ambeien
cara-menghilangkan-benjolan-ambeien
cara-mengobati-ambeien-ibu-hamil
bagaimana-cara-mengobati-ambeien
cara-menyembuhkan-ambeien-dengan-cepat
cara-mengobati-penyakit-ambeien-tanpa-operasi
cara-mengobati-ambeien-parah
cara-mengobati-wasir-pada-ibu-setelah-melahirkan
cara-menyembuhkan-ambeien-pada-saat-hamil
cara-mengatasi-wasir-yang-berdarah

Cathrine Varden sa...

Hei! Tar du enda imot bestillinger?

Unknown sa...

cara mengobati penyakit wasir ambeien tanpa operasi

Unknown sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan

Unknown sa...

Obat Wasir Obat Ambeien Cara Mengobati Wasir Cara Mengobati Ambeien Obat Herpes Obat Kutil Kelamin Obat Kadas Obat Kudis Obat Kurap Obat Keputihan Cara Mengobati Keputihan Pengobatan Keputihan Obat Gatal Selangkangan Obat Gatal

jajalan12 sa...

Obat Herbal Manjur Ampuh Alami berkhasiat mengobati berbagai penyakit dengan efektif aman tanpa operasi tanpa efek samping

Simon sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Bagi Anda Yang Ingin Bisnis Gratis Tanpa Mengeluarkan Modal Uang Sepeserpun Silahkan Ikuti Panduan Dan Tutorial Terbaik Disini

Unknown sa...

Penyembuhan Metode Alami Dan Herbal Dari Produk Kami Yang Terampuh Termanjur Terbaik Tercepat Ikuti Petunjuk Yang Ada Disini

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik

Unknown sa...

Panduan Mengobati Segala Penyakit Cepat Sembuh Tanpa Operasi Menggunakan Metode Obat De Nature Herbal Terbaik