søndag 28. oktober 2012

Takk for nå!

Endelig klarer jeg å si det høyt: takk for nå!

Jeg har det siste året hatt fullt opp med familieliv, og vært ganske tom for blogglyst... Derfor er det best å sette punktum, for nå.

Kanskje jeg vender tilbake en dag, bloggen blir fortsatt stående, og jeg kommer fortsatt til å lese mange av de fantastiske bloggene som finnes og inspirerer! Interiørinteressen består, selv om bloggingen nå tar slutt.

Takk til alle dere som har fulgt meg, og takk til alle kommentarer jeg har fått gjennom årene. Dere er topp!

Stor klem til dere alle :-)

8 kommentarer:

Datt sa...

Takk for innsatsen og inspirasjonen, og du skal være hjertelig velkommen tilbake når som helst! :) :)

Klestrollet sa...

Ja, alt til sin tid, det forstår jeg! Har kost meg med bloggen din, og er SÅ glad for at jeg fikk kjøpt et dyrehode av deg!!! Lykke til videre!!

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Dette syns jeg var litt trist. Men har full forståelse for at det kan være sånn innimellom. Det skal jo være morsomt å blogge - tross alt! Lykke til med familie og venner og deg selv og de rundt deg. Og gi lyd fra deg om du skulle våkne til liv igjen. Lar deg ligge inne på bloglovin' jeg. :)

Katrine sa...

Du vil bli savnet, men i et liv er det mange prioriteringer som må gjøres og valg som må tas. Jeg er helt sikker på at dette valget vil gi både overskudd og glede - hva er vel ikke bedre enn å være sammen med venner og familie i det virkelige liv.

Jeg ønsker deg en god november og en herlig vinter. :-)

Anonym sa...

Takk for mange fine innlegg, har følgt deg lenge. Hjortehode eg bestilte av deg henger her på veggen i all sin prakt! Eg er så fornøyd!!! ;)
Helsing Helene

smileull sa...

Oi! Takk for nå! Tusen takk for all inspirasjon. Skjønner godt at du har behov for å tenke på andre ting for tiden. Håper du kommer tilbake når du er klar for det! :)

Nordic leaves sa...

Du vil bli savnet, men forstår deg veldig godt!
Dette tar tid:)
Kos deg med familielivet og hjertelig velkommen tilbake når du føler for det:)
Klem E

KREATIV-I-TET - Ann Merete sa...

Det var trist for oss som leser, men jeg forstår deg! Kos deg med familie og alt annet du har lyst til å drive med! Takk for masse fin inspirasjon! Klem :)