søndag 20. januar 2013

Linoleum desktop

Vårt nye spisebord er et "pimpet" Norden spisebord fra Ikea. Vi har ikke gjort så veldig mye med det, men vi har lagt noe som heter Desktop linoleum på bordplata. Bordet kjøpte vi brukt på Finn for en slump, og linoleumen kom på ca en 1000-lapp. Altså, ikke en veldig kostbar investering for et bord jeg er veldig fornøyd med!
Det er Forbo som tilbyr linoleumen, og de har 20 forskjellige farger å velge mellom. Mener å huske at den vi har valgt heter "ash". Ikke bare gir det bordet et litt mer spesiell og "edgy" look, men det har og en forsterket vannavstøtende flate, er sliteterk mot skitt og skrapemerker og er lett å holde rent. Perfekt for en småbarnsfamilie! Du kan lese mer om linoleumen her, og finne forhandler i nærheten av deg. Skulle nesten tro jeg var sponset, men det er jeg ikke ;-)Stolene er Eames sin bikini chair, og ble først gang introdusert i 1951, men er like populære i dag. Veldig gode å sitte i er de og. Var noen som spurte etter forrige innlegg hvor teppet er i fra, om det er flere som lurer kan jeg fortelle at det er kjøpt hos Ellos, men det begynner bli noen år siden, så usikker om det fortsatt finnes i kolleksjonen deres.

Kjenner jeg liker veldig godt uttrykket som spiseplassen har fått nå - litt duse farger, men samtidig litt røft med linoleumen og stolene med stålrør! I det store og det hele vil noen kanskje si at interiør er en smule overfladisk, og dumt å bruke penger og tid på. Men jeg tror at en skal ikke undervurdere verdien i et hjem hvor man liker det estetiske uttrykket så godt at det gir en viss ro og harmoni i en stadig mer travel verden og hverdag. En liten halvfilosofisk-betraktning fra meg på en søndagsformiddag - ønsker dere alle en flott ny uke som starter i morgen!

10 kommentarer:

Nennes sa...

Så flott, råkule stoler!!!

Ha en fin dag :)

Klem

Maya: sa...

Helt enig! Man skal ikke undervurdere roen man kan få av å kjenne at interiøret er "riktig":) Det har jeg lagt mer og mer merke til selv de siste årene. Men så er kanskje vi interørbloggere litt mer påvirkelig sånn sett enn andre...Jeg synes også spiseplassen deres ble skikkelig fin! Fine kontraster. Slike stoler har jeg silket på en god stund, men antar at de koster en del. Hvor kjøpte dere de?

Maya

Charis Sharpe sa...

You have a beautiful home!

Datt sa...

Knalltøft!! Er den linoleumen myk eller litt stiv forresten?? Går det feks an å bruke den på hjørner av bord som babyproofing...?? :P

MøbelPøbel sa...

Så lurt! Har jeg aldri vært borti før.Takk for tips ang teppe forresten..Tror det er gått ut av sortimentet til Ellos..Bummer!

Ingrid Riddervold sa...

Så fint! Jeg har også norden spisebord, men det er svææært og har noen ganger innleggsplaten i også. Godt tips til fornying! Fikk en idé om tavlemaling på småbord til barn, så kan de tegne med kritt.

Glede sa...

Nei, men her var jo du tilbake!? Jeg har ikke fått med meg det - er ikke så mye tid til å surfe rundt for tida. Bra du ikke ga opp bloggingen. Likte forresten det du sa lenger ned om at det faktisk er OK å bruke tid på å få det til å se bra ut hjemme, for man tilbringer faktisk ganske mye tid innendørs. :) Likte den nye spisekroken OG ikke minst stolene.

Anonym sa...

Så fint bordet ble :) Klem Casandra

Lindus sa...

Hei. Hva har du laget den fine benken av ?

restu ibu dan ayah sa...

obat herpes
obat penyakit herpes
cara mengobati herpes
cara menyembuhkan herpes
cara mengatasi herpes
pengobatan herpes
salep herpes
obat herpes genital
obat herpes simplex
obat herpes zoster
obat herpes ampuh
obat herpes manjur