mandag 25. februar 2013

Se hva som skjer...

Okei.. så er det ikke det helt store som skjer på interiørfronten. Små prosjekter som jeg bare må pusle litt med. Min kjære mann ber litt på sine knær "kan vi ikke bare ha det som vi har det nå, vi har det jo så fint". Joda, enig der.. men forandring fryder. Spesielt interiørforandringer fryder mitt hjerte!!
Så for tiden kikker jeg på fargekoder.. noe må males! Både noe smått og noe litt større. Og med vårlyset som det bare blir mer og mer av her i Trondheim får jeg ekstra lyst til å endre litt her og litt der.

I mellomtiden har jeg knipset litt i det fine vårlyset i dag. Mannen min er bortreis hele uka, og det å være alene med en 1 1/2 åring er nok akkurat denne uka kjenner jeg. Så foreløpig deler jeg disse bildene med dere...


 
Ønsker dere alle en fortsatt super uke!!

3 kommentarer:

Knøttehuset sa...

Fine puter, lampe og ikke minst modell!

Monica sa...

det der må være verdens kuleste pute! bulle-pute:)

Stine Johanne sa...

Lengesiden jeg har kikket på interiørblogger, så nå var det på tide ;) Jeg får også lyst å forandre på noe når sola begynner å skinne gjennom vinduene :0)