onsdag 2. november 2016

Endelig fant jeg tilbake til bloggen min♥

Godt å vel to år siden forrige blogginnlegg... phuu! Det er lenge siden det! De siste to årene har jeg opplevd å være veldig travel. Hovedgrunnen er studier, jeg har tatt en mastergrad i økonomi og administrasjon, og kan nå med stolthet titulere meg som siviløkonom. Tittel i seg selv er ikke all verdens for meg, men de to årene med studier har virkelig gitt meg herlig påfyll av kunnskap og nye perspektiver på en del temaer som på mange måter er veldig langt fra interiørverden. Og nå, når fast jobb er på plass igjen, overskuddet sakte men sikkert kommer tilbake, er det fint å kjenne på at jeg kan være litt interiør-Kristine også!Jeg har de siste månedene jobbet med å oppgradere nettbutikken min blant annet. Den har virkelig bare levd sitt eget liv, helt på egenhånd de siste to årene. "Merkelig" nok har det likevel blitt salg. Jeg syns ikke det er så veldig merkelig, ettersom jeg selv mener dyrehodene jeg selger er helt fantastiske! Men, som markedsfører og økonom vet jeg også at for å få ordentlig salg, må det litt mer til enn bare et unikt produkt. Derfor har jeg nå oppgradert den tekniske løsningen, og håper på at en mer tilpasset butikkløsning vil gjøre dette med synlighet og markedsføring på nett enklere og bedre tilrettelagt. Håper dere vil besøke butikken når den blir klar i løpet av en uke eller to :-) jeg lover selvfølgelig et godt åpningstilbud!! På sikt er også målet å utvide vareutvalget til å omfatte mer enn bare dyrehoder.

Avsluttede studier og fast jobb gir oss også nå muligheten til å finne oss et nytt sted å bo. Leiligheten vår er kjempefin den, men den begynner å bli litt trang, og ettersom størstemann begynner på skolen neste høst, er målet å finne seg et nytt sted å bo innen den tid. Og kjenner jeg mannen min og meg rett, lukter det vel oppussing.... og kanskje jeg finner lysten til å dele en slik reise og på bloggen!

Selv om dagene mine nå tar en mer fast form, og en hektisk tilværelse som heltidsstudent og småbarnsmor er tilbakelagt, ser jeg vel ikke for meg at jeg skal gå over i en aktiv blogghverdag, hehe. Men jeg håper og tror at jeg finner lyst til å dele små interiørglimt igjen her på bloggen som jeg fortsatt er både glad i stolt over