Om bloggen

Urban Retro ble opprettet i forbindelse med total renovering og oppussing av en leilighet i Trondheim sentrum. I løpet av et år ble en sliten og lite attraktiv leilighet omgjort til en helt ny leilighet med min egen spesielle stil. Noen bilder er å finne under fanen "presse", dersom du er ønsker se.

Kristine Langaunet, meg som driver bloggen, er en kreativ sjel som liker å ha prosjekter på gang. Selv er jeg vestlending, men studieopphold i utlandet bydde på en trønder, og dermed endte jeg opp i Trondheim etter endte studier. Her har jeg bodd siden 2007, og det var altså her bloggkarrieren startet.

Etter at leiligheten i Fjordgata var ferdig, kom raskt lysten på et nytt oppussingsprosjekt. Underveis i prosessen av første leiligheten dukket det opp masse ideer og inspirasjon som bare måtte tas videre. Det resulterte i nytt renoveringsprosjekt: En leilighet fra 1955 (som nesten  urørt siden den ble oppført), ble ferdig renovert i løpet av et år. Med meg på laget har jeg en fantastisk mann. Til tross for ferdig leilighet finner vi stadig nye prosjekter i hjemmet, ting som vi ønsker endre på og forbedre. Sånn er vi!

Innimellom oppussingsprosjektene pusler jeg og med andre kreative prosjekter. Men etter familieforøkelse i 2011 strekker ikke tiden alltid til dessverre. 

Mitt siste nye prosjekt er nettbutikken urbanretro.no. Vareutvalget baserer seg på skandinavisk og nordisk design. Foreløpig består det noe beskjedne sortimentet av dyrehoder, særlig er hjortehodene og elghodene populærer. Dette er virkelig lekre interiørelementer som oser av nordisk natur. Mer info om dette finnes under siden U:R nettbutikk.Dersom du har spørsmål til meg så  send meg en mail så prøver jeg å svare så godt jeg kan.

Om du ønsker å følge meg finner du mulighet for det nederst på hjem-siden.